Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mik a pozitivumai a belvarosba...

Mik a pozitivumai a belvarosban lakasnak kisgyerekkel?

Figyelt kérdés
A hetedik keruletben lakunk es elvagyok kenodve a szmog, a kosz es a kutyaszar miatt. Mik az elonyei? Szeretnem jobban erezni magam kicsit. A hatranyokat tudom...
2017. ápr. 11. 11:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon szerettem a belvárosban lakni, bár ez személyiség függő. A párom utálta. Mi az 5. kerületben laktunk, közel a Szabadság térhez. Imádtam azt, hogy minden közel van, ha este 10-kor megkívántam egy jégkrémet akkor a házunk aljában levő nonstop üzletben beszerezhettem. Ha sétálni vagy játszótérre mentünk, volt bőven választási lehetőség, hangulattól és időjárástól függően. Egyik nap a Szabadság téren játszótereztünk, másik nap az Erzsébet téren, harmadik nap az Olimpia parkban, negyedik nap elsétáltunk a Váci utcába kirakatokat nézni és fagyizni stb. Soha nem léptem kutyapiszokba, ellenben ahol most lakunk ott már többször előfordult...

Most egy külső kerületben lakunk, igazi kertvárosias feeling, cserében minden autóval tudsz megközelíteni, a bolt méregdrága és alig van választék, egy játszótér van az is baromi lerobbant... ha nincs autód akkor itt elveszett ember vagy. Nekünk csak egy van, amit a párom használ mert én nem vezetek.

2017. ápr. 11. 13:33
 12/13 anonim ***** válasza:

7-8-as vagyok.

Egyik hozzászóló említette a Dembinszky utcát, az pont a választóvonal, a Dembinszkytől a Keleti felé egy fos (már bocsánat), a Dembinszky és attól a Damjanich felé pedig egy egész más világ. Kutyapiszok persze ott is van, mégis sokkal élhetőbb a Dembinszkytől fölfelé (a 6. Ker felé). A Hernád utca (ahol mi laktunk) pomt merőleges a Dembinszkyre, szval aki a Keleti felé eső részén él, megszívta. Mi ott laktunk , a Hernád és a Péterffy sarkán, egy hányadék volt.

Kérdező, a ti lakásotok merre esik? Hátha a szerencsésebbek közé tartozol a hétkeresek közül. Hátha, felvidulsz egy kicsit.

2017. ápr. 11. 14:02
 13/13 anonim ***** válasza:

Én délpesten lakom,egy panelban én is minden nap halok,mentőt mert egy forgalmas ut közelében lakom,kutyaszar is van mert néhány kutyás nem szedi össze ,kosz is tud lenni ,

Ott neked a hatalmas városliget,közelben szerintem sok bolt van ,jó közlekedés .

Mi pár éve mikor olcsok voltak a nagy lakások be akartunk fiaim sulijához költözni,de nem jött össze .

2017. ápr. 13. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!