Mik a pozitivumai a belvarosban lakasnak kisgyerekkel?
Amugy jol ertem hogy azt irod hogy a hetedik keruletbe inkabb ne szultem
volna gyereket?
Szerintem a belváros inkább a sulisoknak való. Ők bírják a nyüzsgést, egy pici baba meg talán kevésbé tolerálja ha percenként megy el a ház előtt szirénázva egy mentő vagy a ház alatt a metró stb. Gyerekes családoknak szerintem ideálisabb lenne a zöldövezet (akár családi ház, akár panel).
De te is írtad, hogy el vagy kenődve a szmog, kosz és kutyaszar miatt...
Keress baba klubokat, jatszohazakat, ez elony.
Tarsasagot. En kint lakom egy kis faluban, 30 oetcre van egy kisebb varos busszal, ami orankent jar. Hidd el, cserelnek veled, mert nem egy nagy orom babakocsival napi egy orat buszozni ha jell wgy csomag pelenka, vagy talalkozni akarunk babas baratnokkel, vagy csak jatszoterre menni.
Amugy nem konretan A belvarosra gondolok, mi a liget kozeleben lakunk.
Es vilagos, kedves 1-2., de nem tudom, azt irtam hogy szeretnem jobban erezni magam, nem azt hogy rosszabbul vagy ugyanugy. Mindenesetre kosz, legkozelebb elgondolkodom hogy erdemes-e gyereket szulnom a hetkerbe.
Mi a 7. kerületben laktunk, a Hernád utcában, biztos ismered, közel a Liget.
Hmmm...hiába szeretnéd, hogy felvidítsalak, nem tudlak.
A kisfiam még ott fogant, és hál' istennek, sikerült eladnunk a lakást, mire megszületett. Mi szó szerint menekültünk a hétkerből! Oda tényleg nem szabad gyermeket vállalni.
Nekünk sikerült kiköltöznünk zöldövezetbe, peremkerületbe, hát össze sem lehet hasonlítani. Az egész várandósságot még ott csináltam végig, pont a fiunk születése napján kellett kiköltöznünk a lakásunkból (nem így terveztük, de a fiunk váratott magára, felrúgta a terveinket😊), a barátaink költöztettek minket, amíg mi a férjemmel szültünk. Hát, szörnyű volt ott terhesnek lenni, azaz, maga a terhesség csodálatos volt, csak én is napjában 50x elkenődtem, hogy miért kell ott élnünk. Aztán egyszer csak belépett egy család, a hirdetésre jelentkezett, és a pasas mellényzsebből letette a foglalót. Mondjuk nagyon áron alul tudtuk eladni, de minket már az sem érdekelt.
Szval nem irigyellek, soha, de soha, de soha, semmi pénzért nem mennék vissza. Próbáljatok eljönni onnan ti is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!