Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek miért nézik...

Szerintetek miért nézik bolondnak azokat az anyukákat (szülőket), akiknek 2-nél több gyerekük van?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 7. 13:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
28%
Sok többgyerekes családot ismerünk és mi is közéjük tartozunk. Intelligens, értelmes embertől még egyikünk sem kapott beszólást. Prolik véleménye pedig kit érdekel. Én nem mernék csak 1 gyereket vállalni. Egyik ismerősünknek is 1 volt és meghalt. Már túl idősek másikat vállalni.
2017. ápr. 7. 14:23
 12/25 anonim ***** válasza:
77%

Na pont ez a gondolkodas nekem fura, mint utolsoe.."ha 1 meghal lesz masik".....ohh :(

Nem darabra kell merni! 1 is er annyit mint a 4.

2017. ápr. 7. 14:48
 13/25 anonim ***** válasza:
77%
én nem tartom őket bolondnak, sőt felnézek rájuk..kettővel alig bírok.
2017. ápr. 7. 14:51
 14/25 anonim ***** válasza:
81%

"Én nem mernék csak 1 gyereket vállalni. Egyik ismerősünknek is 1 volt és meghalt. Már túl idősek másikat vállalni."

Mert szerinted egyik gyerek pótolja a másikat???

Jesszus!

2017. ápr. 7. 14:51
 15/25 anonim ***** válasza:
64%

8. vagyok, 9-es kerdesere a valasz: igen ez eleg jo pelda, de igazabol ketnaponta kiir egy sokgyerekes anyuka egy panaszaradatot.

Mostanaban divat sorozatgyartani, apuka dolgozik, anyuka egymas utan szuli a gyerekeket. Ami tol jo, ha birjak. De 10-bol 8 nem birja. Sem itt gyakorin, sem ismeretsegi koromben.

Persze ilyen kerdeseknel mindenki szuperul birja, de megis keznaponta panaszkodik valaki.

Ez okyan kicsit, mint a kis korkulunbseg: mindenki olvadozik hogy milyen jo dontes volt, meg a gyerekek osszenottek es imadjak egymast, de valojaban vagy tepik-utik egymast a figyelemert, vagy le sem tojjak egymast ha mas gyerek is van a kozelben.

2017. ápr. 7. 14:53
 16/25 anonim ***** válasza:
66%
Na ezt a magyarázatot még nem hallottam a gyerekvállalásra. :-(
2017. ápr. 7. 14:54
 17/25 anonim ***** válasza:
41%
Vicces. Mielőtt gyerekem lett, pont emiatt akartam én is sok gyereket, ha az egyikkel történik valami, legalább ott a többi...aztán lett gyerekem (2) és rájöttem, hogy ezen gondolatmenet alapján jobb az egyetlen gyerek, mert ha meghal, legalább mehetek rögtön utána, és nem kell a másik miatt életben maradnom
2017. ápr. 7. 15:08
 18/25 anonim ***** válasza:
43%

"Mert szerinted egyik gyerek pótolja a másikat??? Jesszus!"

Nem pótolja. De legalább nem gyerek nélkül fog meghalni a többgyereie szülő, mint az, akinek az egyszem gyereke halt meg. Ezt nem felfogni a jeszusom. Az ismerősék is megbánták, hogy csak egyet vállaltak. Az egyszem gyerekük meghalt, de másik nem lehet és üres az életük.

2017. ápr. 7. 15:22
 19/25 anonim ***** válasza:
13%

Lehet, hogy felhaborito sokaknak, de nekunk csaladon es barati koron belul is tortent ilyen: egy gyerek, aki huszonevesen meghalt...

Mindenhol a szulok mondtak ki, negyvenen tul: miert nem vallaltunk tobbet?! Olyan ures az elet:S

2017. ápr. 7. 15:27
 20/25 anonim ***** válasza:
67%
21 évesen szültem. Terhes gondozáson együtt kellett várakoznom egy csajjal, és elkezdtünk beszélgetni. Majdnem leestem a székről, mikor elmondta, hogy 4 gyereke van már, most várja az ötödiket.. Viszont, nem akadtam volna ki, ha mondjuk nem egy idős velem.. Szerintem jó a nagy család, ha tisztességesen fel tudják nevelni a gyerekeket.
2017. ápr. 7. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!