Szerintetek miért nézik bolondnak azokat az anyukákat (szülőket), akiknek 2-nél több gyerekük van?
Na pont ez a gondolkodas nekem fura, mint utolsoe.."ha 1 meghal lesz masik".....ohh :(
Nem darabra kell merni! 1 is er annyit mint a 4.
"Én nem mernék csak 1 gyereket vállalni. Egyik ismerősünknek is 1 volt és meghalt. Már túl idősek másikat vállalni."
Mert szerinted egyik gyerek pótolja a másikat???
Jesszus!
8. vagyok, 9-es kerdesere a valasz: igen ez eleg jo pelda, de igazabol ketnaponta kiir egy sokgyerekes anyuka egy panaszaradatot.
Mostanaban divat sorozatgyartani, apuka dolgozik, anyuka egymas utan szuli a gyerekeket. Ami tol jo, ha birjak. De 10-bol 8 nem birja. Sem itt gyakorin, sem ismeretsegi koromben.
Persze ilyen kerdeseknel mindenki szuperul birja, de megis keznaponta panaszkodik valaki.
Ez okyan kicsit, mint a kis korkulunbseg: mindenki olvadozik hogy milyen jo dontes volt, meg a gyerekek osszenottek es imadjak egymast, de valojaban vagy tepik-utik egymast a figyelemert, vagy le sem tojjak egymast ha mas gyerek is van a kozelben.
"Mert szerinted egyik gyerek pótolja a másikat??? Jesszus!"
Nem pótolja. De legalább nem gyerek nélkül fog meghalni a többgyereie szülő, mint az, akinek az egyszem gyereke halt meg. Ezt nem felfogni a jeszusom. Az ismerősék is megbánták, hogy csak egyet vállaltak. Az egyszem gyerekük meghalt, de másik nem lehet és üres az életük.
Lehet, hogy felhaborito sokaknak, de nekunk csaladon es barati koron belul is tortent ilyen: egy gyerek, aki huszonevesen meghalt...
Mindenhol a szulok mondtak ki, negyvenen tul: miert nem vallaltunk tobbet?! Olyan ures az elet:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!