Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Dunakeszi anyukákat keresek,...

Dunakeszi anyukákat keresek, vagytok erre?

Figyelt kérdés
Épp oviválasztásban-keresésben vagyunk, gondoltam nézek valami fórumot neten, csoportot fb-n, de semmit nem találtam. Merre vagytok dunakeszi anyukák?
2017. febr. 7. 11:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Fb csoport: Dunakeszi baba- és gyerekruha (rengeteg mindenről beszélgetnek, nem csak a ruhákról.), Alagligeti baba-mama klub (szintén nem csak alagligetieknek). Mi már nem lakunk Keszin sajnos, de még oda járt oviba az egyik gyerekem, hátha én is tudok válaszolni, ha más nem jár erre.
2017. febr. 7. 11:54
 2/4 A kérdező kommentje:

De jó, köszi, már el is küldtem a jelentkezésemet :) Találtam több Dunakeszi anyukák csoportot de mind kihalt volt.

Igazából csak általánosságban érdeklődnék az ovihelyzet iránt, a Játszóház a körzetes ovink, semmit nem tudok róla. Nagyon szeretném ha a katolikus oviba mehetnének, állítólag idén lesz több hely, de azért készülök a B verzióra is. Három kétésfél évesem van. Ti melyik oviba jártatok?

2017. febr. 7. 11:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi a Gyöngyharmat oviba jártunk a lakótelepen. A katolikus oviról sok jót hallottam, de néha elég nehéz bekerülni, ha van plébánosi ajánlásotok, úgy sokkal több az esélyetek. A Játszóházat nem ismerem közelebbről.
2017. febr. 7. 18:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Tóváros és környéke mamaklub, Alagligeti babaklub. Mindegyikben benne vagyok. Nem kihaltak. És az ilyen ovis kérdésekre sok válasz szokott érkezni.
2017. febr. 7. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!