Akinek koraszülött gyereke van, hogyan kezeli a 'bezzeg anyukákat' a játszótéren és a kérdezgetéseket?
Figyelt kérdés
2015. jún. 23. 09:51
1/19 Lencsibaba0121 válasza:
Sehogy! Ilyen anyukákkal le sem állok beszélgetni! Vagy ha mégis, akkor engem utálni szoktak, mert elég keméynen el szoktam nekik mondani a véleményemet róluk. Nincs türlemem és felesleges energiám, hogy elviseljem őket!
2/19 A kérdező kommentje:
Én is ugyanilyen vagyok, jól megmondanám, de nem akarok bunkónak tűnni.
2015. jún. 23. 09:57
3/19 anonim válasza:
Kérdező, írnál példát a kérdezgetésekre, meg a "bezzegelésekre"?
4/19 anonim válasza:
Megy a cseszegetés azért mert koraszülött volt a babád??
5/19 anonim válasza:
Sehogy,nem kell nekem minden jött menttel szóba állni,meg kiteregetni az életem minden mozzanatát.A gyerekemmel megyek játszani,nem pletykálni.
6/19 anonim válasza:
Nalunk megkesett mozgasfeljodes volt, en szepen elkerultem ezeket az anyukakat.
Ha nem tudtam elkerulni, akkor sem alltam le veluk, pl a vedononel ment a bezzegeles, amikor eloadtak, h nyolc honaposan mar futott a gyerek, meg hasonlok.
Ilyenkor elmeseltem, h az en fiam 6 hetes kora ota ataludja az ejszakat 😃
7/19 anonim válasza:
Az elsővel értek egyet. Az én fiam nem koraszülött, de beszédmegértési problémája van, és beszédkivitelezési is. Volt olyan, akinek azt kívántam, hogy a következő gyereke betegen szülessen, egyből csendbe maradt. Nem érdekel, hogy utálnak, vegyenek vissza magukból. Szerintem meg mond meg nekik a véleményed!
8/19 anonim válasza:
Ja és még nehogy te érezd magad bunkónak, mert megmondod a véleményed.
9/19 anonim válasza:
Engem még mindig érdekelnének a kérdések! Korántsem biztos, hogy rossz szándékból mondanak vagy kérdeznek. Mondjuk én el sem tudom képzelni, hogy megbántsak a gyereke állapota vagy fejlettségi szintje miatt bárkit is. Sőt nem is hallottam még gonoszkodó megjegyzéseket sehol pedig pl. babaúszáson is vannak olyan babák akik nagyon le vannak maradva a korukhoz képest, vagy látszik, hogy történt valami szüléskor...stb...
10/19 anonim válasza:
#7 Milyen kedves vagy, hogy ilyeneket kívánsz másoknak. Elküldenélek a jó büdös francba, ha ilyet mondanál.
Azért mert valaki nem érti mi volt, és furcsálja, hogy a gyereked ott tart ahol, esetleg büszkén újságolja, hogy az ő gyereke x. hónaposan már ezt meg azt csinálja, még nem érdemli, hogy ilyeneket kívánjanak neki.
Igazán kedves ember lehetsz.
Mondom ezt úgy, hogy soha nem bezzegelnék senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!