Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Cukor a főzelékekbe?

Cukor a főzelékekbe?

Figyelt kérdés

Soha nem cukroztam semmilyen főzelékét a gyerekeknek, a kisebbik lányom viszont nem is eszi ezeket.

"Jótanácsként" ezt kaptam, ugyan nem fogadom meg, de kíváncsi vagyok, mennyire elterjedt, hogy az anyukák cukrozzák a főzelékeket?

Te cukrozod vagy cukroznád, ha másképp nem enné a gyerek?

(Veszekedés, acsarkodás, minősítés és pontozás mellőzésével, legyetek szívesek! - kibírja mindenki? :))

2017. ápr. 1. 22:49
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
20%
Most azért mert én nem cukrozom a kajákat,miért kell lepontozni 😕
2017. ápr. 2. 12:58
 22/28 anonim ***** válasza:
22%
A cukrozo is le van pontozva, nem mindegy? Ez az egesz pontozosdi tiszta dedo.
2017. ápr. 2. 13:06
 23/28 anonim ***** válasza:
72%

Ez a lepontozosdi egy nagy bunkoság.

A semmiért is lepontozzák az embert, de fel már kevésbe. Ha valaki hasznosat ír annak örülhet hogy nem pontozzák le.

Aztán meg a százalékrol minősítik az embert.

2017. ápr. 2. 13:27
 24/28 A kérdező kommentje:

Aki lepontozott itt mindenkit, szégyellheti magát, elég gyenge jellem.

10.21-es válaszoló, miért enne egész nap "hideg nyers kaját" a gyerek? Lehet párolni is a zöldséget, ezenkívül megeszi levesből is, de ha sült hús mellé eszi nyersen, az is teljesen jó. Csak mint főzelék nem eszi meg.

Köszi mindenkinek a választ!

2017. ápr. 2. 20:49
 25/28 anonim ***** válasza:
8%

A pontozas tiszta ovoda, mondjuk sosem erdekelt.

2 evesem van, meg sosem evett fozeleket, kizarolag parolt zoldseget. Itt az ovodaban, iskolaban, munkahelyi menzan is 2-3 fajta parolt zoldseg van koretnek, ugyhogy jo ha megszokja. Mindent megeszik.

Magamnak fozok , jo sok cukorral ahogy otthon szokas :)

2017. ápr. 2. 21:14
 26/28 anonim ***** válasza:

Nem tennék bele, nekem az, amiben cukor van, nem főzelék. soha, semmilyen főzelékbe nem tettem cukrot, és nem is bírnám úgy megenni, pedig tudom, hogy sokan cukrozzák pl. a borsófőzeléket.

Próbálgatnám (próbálgatom), hogy mi ízlik neki, esetleg variálok azon, hogy hígabban, vagy sűrűbben szereti-e, vagy pl. a zöldbab főzeléket ő sokkal puhábbra főzve szereti, mint ahogy én szoktam, akkor neki jobban megpuhítom.

De amúgy tény, hogy sok zöldséget főzelékként nem esznek meg a gyerekek, viszont ha levest csinálsz belőle, azt meg simán :) Sőt, a nagyobbik fiam egy csomó zöldséget csak nyersen eszik meg. De szerintem így jár vele a legjobban. A répát pl. levesben sem, viszont nyersen sokszor ezt eszi uzsonnára is, ezt kéri.

2017. ápr. 3. 09:27
 27/28 anonim ***** válasza:
Soha, semmit nem cukroztam pluszban. Nem akartam idejekorán cukorfüggővé tenni. Csak árthat neki, semmiben nem használ a testnek a cukor, így soha nem adagolnám a gyerekeimnek.
2017. ápr. 4. 11:24
 28/28 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem kell főzeléket ennie. Azt írod, hogy más módon sok zöldséget eszik, a főzelékekben pedig a zöldség a jó. Sem a rántás, sem a tejföl, sem a habarás, sem a liszt nem kell a testének, azok csak ételszaporítási olcsó módozatok.
2017. ápr. 4. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!