Mit használtok cukor helyett?
Annyi kis cukor ami pl a főzelékbe kell,szerintem nem ördögtől való. Nem szívlapáttal szórja az ember :)
Teába mi háztáji mézet használunk. Amúgy van itthon barna nádcukor, eritrit, stevia és fruktóz meg szőlőcukor. Van amibe egyik jobb, van amibe másik...
teába mézet.
turogombocra juharszirupot.
fozelékbe, suteménybe steviat.
nem a gyerekem miatt nem cukrozok, hanem magam miatt. egyébként amennyi cukor kell egy fozelékbe, attol nem lesz semmi baja.
Teaba semmit, bar nagyreszt csak vizet adtam, a mai napig vizet isznak. (Mar iskolasok.)
Egyebkent cukrot hasznalunk, bar nem nagy mennyisegben.
Köszönöm a válaszokat!
A csipkebogyó teához azért ragaszkodom, mert én szedtem, szárítottam télre teának, mivel nagyon magas a c-vitamin tartalma hideg vízben kiáztatva, de picit savanykás, édesítés nélkül nem issza meg.
Akkor mézzel fogom a teát és nyírfacukorral az ételeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!