Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti hogy vettétek rá a gyerkőcö...

Ti hogy vettétek rá a gyerkőcöt hogy viseljen csattot, copfot, vagy engedje a hajpántot?

Figyelt kérdés
A kislányom nem engedte a fodrászt, de a fentieket se engedi. Pedig borzasztó mar a haja. én sem emgedném
2017. márc. 28. 04:30
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
83%
mekkoráról van szó?
2017. márc. 28. 06:46
 2/27 anonim ***** válasza:
56%
Ezt én is követem. Lányom 2 éves. Ő jön magától, hogy tegyünk "csitt -csattot" a hajába és csináljunk cofit. Ahogy kész vagyok, azzal a lendülettel ki is tépi a hajából.
2017. márc. 28. 07:04
 3/27 anonim ***** válasza:
91%
1,5 évesemnél csak a szilikon hajgumi működik, 10 hónapos kora óta használjuk.
2017. márc. 28. 07:08
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen nagy, hogy az engedi-nem engedi már megy, akkor meg kell beszélni, hogy csatt, vagy olló.

Esetleg nem árt megbeszélni vele, hogy mi a baja a csattokkal. Lehet, hogy húzod a haját, vagy nyomja a fejét. Nekem a műanyag hajráfoktól mindig fájt a fejem.

2017. márc. 28. 07:21
 5/27 anonim ***** válasza:
19%

Nem engedi. Hihetetlen.Ha olyan pici,akkor nem azon múlik,hogy engedi e. Ha nagyobbacska meg kéne beszélni vele.

Szilikon gumi,vagy inkább karkötőnek való gumi. Olyan vékony,hogy nem tudja megfogni. Igaz célszerű csak addig használni,míg hozzászokik,mert bevág,nehogy letörje a hajakat.

2017. márc. 28. 07:34
 6/27 anonim ***** válasza:
79%

Kb egy éves korától volt akkora a haja hogy már bele lehetett tenni egy egy pici csatot, mindig tettem bele neki, mindig dicsértük milyen szép, így talán hozzászokott. Lassan 3 éves a hajpántot nem szereti de a hajgumit hajcsatot ő hozza hogy ma egyet vagy kettőt tegyünk a hajába.

Mennyi idős?

2017. márc. 28. 07:58
 7/27 anonim ***** válasza:
40%
5-ös, komolyan gondolod, hogy van olyan csat, gumi, pánt, amit NE tudna kiszedni egy gyerek? :) Már a 10 hónaposnak se tudtam olyat rakni a hajába, csak volt amit eltűrt.
2017. márc. 28. 08:02
 8/27 anonim ***** válasza:
78%

En sem engednem. Mit?

Ha kiveszi, visszateszed.

Ha nagyobb, valaszthat o is csatokat, hajgumikat.

2017. márc. 28. 08:03
 9/27 anonim ***** válasza:
62%

Hogyhogy nem engedi? Ezt én nem is értem. Ki a "főnök" otthon?

Össze-vissza áll a haja, akkor összefogom és kész. Mindkét lányom eleinte kiszedegette. Kiszedte, visszaraktam. Ha egymás után 5x, akkor annyiszor. Ők unták meg előbb.

Mondjuk mellette mindig kaptak pozitív megerősítést, hogy ne szedje ki, mert olyan aranyos/jól áll/csinos stb.

Szépen megszokták, már nagyok, hosszú haja van mmindkettőnek és rendesen rendben tartják.

2017. márc. 28. 08:12
 10/27 anonim ***** válasza:
78%
Nekem sem engedte soha amíg az óvónő el nem kezdte nekik begumizni, befőttes gumival! Fájt neki, kérdeztem hogy én gumizzam be rendessel vagy az óvó néni? Azóta engedi
2017. márc. 28. 08:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!