Apósom temetésére ti elvinnétek a 4 illetve 1,5 éves gyerkőcöt? Én úgy gondolom, hogy nem oda valók, de ha netán a család erősködik, akkor engedjek, vagy inkább ne?
A 1,5 évest nem vinném.
A 4 évest valószínűleg igen. A lányom ennyi idős, nagyon szereti a nagyszüleit és elég szófogadó, nem zavarná a szertartást.
Amikor Apukám meghalt, a kisfiam 4,5 éves volt, a kislányom 11 hónapos. Hamvasztás volt és egy rövid megemlékezés. Én elvittem mindkettőt, anyósom vigyázott rájuk hátrébb. Azt szerettem volna, ha látják a távolabbi rokonok, ismerősök, h van 2 szép unokája, akiket imádott és nagyon büszke volt rájuk. ;( Nem látott semmit, most 6éves, nem tudja, hogy ott a papa. Emlékezni megyünk oda. Úgy tanítom, h felment a menyországba az angyalokhoz.
Ha koporsós, templomos, hosszú stb temetés lett volna, akkor nem hiszem, hogy így döntök.
Másfél éves volt a kisfiam, mikor a nagypapám meghalt, akkor is ott volt, ugyanolyan temetés, akkor simán végigülte a babakocsiban.
Igen.Tavaly márciusban hunyt el Édesapám, rajongásig imádták egymást a lányommal.Ő akkor volt 5 éves.Megértik már 4-5 éves korban a maguk szintjén, hogy ez jelent valamit.Eszem ágàban nem lett volna a végső búcsút úgy végigcsinálni, hogy imádott unokája ne legyen ott.
A kicsi mondjuk még semmit nem fog ebből megérteni, tehát ha elviszed sincs baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!