Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért vágynak egyes férfiak...

Miért vágynak egyes férfiak családra?

Figyelt kérdés

Én azt látom, hogy azok a férfiak szorgalmazzák ezt a dolgot akik a civil életben nem tudják kielégíteni a dominanciára, elismerésre való vágyukat, és ezért biológiai úton létrehoznak olyan új egyedeket (rajongókat), akik fejlődéslélektani okokból garantáltan istenként fognak rájuk rátekinteni pár évig, valós teljesítményüktől, kvalitásuktól függetlenül. Ti is így látjátok?

Félreértés ne essék, nem önmagában az utódok nemzésére gondolok, mert az más kérdés, jobban meg is lehet érteni. Hanem arra, hogy ezek az utódok ott éljenek a férfi nyakán, vele egy fedél alatt éveken, évtizedeken át.

2015. okt. 26. 18:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Vannak egészséges lelkű férfiak is a világon, akiknek nincs szükségük egy gyengébbre ahhoz, hogy domináns ferfinak érezzék magukat. De igen, biztosan vannak olyan lelki sérültek is, mint akikről te írsz.
2015. okt. 26. 18:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a te elméleted szerint csak a luzer férfiak alapítanak családot. Politikusok, pilóták, orvosok, mérnökök, cégvezetők, stb, nekik nincs családjuk és nem is vágynak rá, mert a munkájukban megkapják az elismerést. Hat nekem ez magas.
2015. okt. 26. 18:57
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Kezelés alatt állsz ?
2015. okt. 26. 18:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

válaszadókkal egyetértek

plusz az se elhanyagoható hogy olyanok is vannak, akik a nőt akarják ezzel "megfogni"

2015. okt. 26. 19:05
 5/9 anonim ***** válasza:
93%
Minden normális férfi vágyik családra:)
2015. okt. 26. 19:20
 6/9 anonim ***** válasza:
94%

Egészséges életösztön? Az ember társas lény.

Az egyedülálló 40-50-es férfiak nagy része lezüllött vén kujon. 60-asakat már nem is ismerek...

2015. okt. 26. 22:04
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Normális vagy kérdező ? Normális férfi szeretne családot,függetlenül hogy cégvezetö,vagy tüzolto a munkálya.
2015. okt. 27. 05:31
 8/9 anonim ***** válasza:

HONEYBEAST - Egyedül [Official Music Video] - YouTube

Ezt a férfiak is így élik meg.

2015. okt. 27. 14:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem az a fura - nyilván magadból indulsz ki - , hogy egy férfi szerinted mindenáron dominálni, uralkodni akar. Akinél ez valóban így van, az valszleg kompenzálni próbál ezzel valamit... És akkor, ugye egyetértesz, ne találgassunk, hogy mit. Akinél meg nem ez az ok, az.... tényleg, miért is szeretne családot? Talán, nem is tudom... például szeretne családban élni? Csak simán olyan emberekkel körülvéve, akikkel kölcsönös szeretet jellemzi a kapcsolatukat? Nem tudom, elképzelhető...
2015. okt. 27. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!