Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 gyermekes anyukák, ahol a...

3 gyermekes anyukák, ahol a kicsivel még otthon vagy, mennyi idő alatt végzel a házimunkával, és mit csinálsz pontosan?

Figyelt kérdés
Nyugodtan lehet részletezni. Én arra lennék kiváncsi, h én csinálok-e valamit nagyon rosszul, vagy mindenkinek sok otthoni teendője van?

2017. márc. 21. 14:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Napkozben: mosogatas - max 10 perc

Egy adag mosas - ruhavalogatassal egyutt kb. 8 perc bepakolni

- elozo adag leszedese es uj adag teregetes - 20 perc

Ezek voltak a naponta mindig csinalom kategoria. Azaz max 40 perc :)

Ket- vagy haromnaponta ezekhez jon a fozes, ami nem tobb 1 oranal, ugyanis azt nem szamolom hozza amikor a fazek rotyog de en konkretan nem kellekk mar hozza. Ha pl fozelek (borso, bab, zoldbab, ilyesmi van), 15 perc! Csak fazekba bele soval+ fuszerekkel, majd habaras.

Bevasarlas: MINDIG ferjemmel egyutt, hetvegen vagy hetkoznap delutan. Ha friss gyumi vagy zoldseg kell, babaval seta kozben megallunk.

Felmosas, portorles, tuzhely, ilyesmik: EGYUTT ferjjel, szombat delelott vagy vasarnap delelott.

Ablakmosas, ilyesmi: parhavonta.

Mindig rend van de sosem toltok tobbet hazimunkaval napi 40-60 percnel, azt is reszleteiben. A nagytakaritas meg ahogy irtam, hetvegen egyutt tortenik.

2017. márc. 21. 14:46
 2/5 anonim ***** válasza:
reggeli után elpakolás,mosogatás, 5-10 perc,ágyak elrakása szintén,mosás bepakolása, szintén,leszedés/vasalás,kb egy óra,főzés naponta kb. 1 óra.Közben szoptatok néha,így az "belezavar". Porszívózni,söpörni naponta kell(fenyők vannak az udvaron,nálunk egész évben karácsony van,ha értitek mire gondolok...)Ha minden jól megy délelőtt végzek a házimunkával,délben pedig elhozom a nagyokat az oviból,és egy óra múlva semmi nem látszik abból,hogy mit csináltam de.:D :D pedig a férjem sem az a fajta,aki nem veszi észre,ha takarítani kell,de egyszerűen sokan vagyunk,kicsi a ház és koszolunk..
2017. márc. 21. 16:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Figyelem a válaszokat, ha nem baj!😃

Anyukák! A babával mikor foglalkoztok? Értem, hogy vannak a szopik, de úgy tűnik, ébredéstől a nagyobb gyerekek hazaérkezéséig házimunkáztok. A baba addig...?

Köszönöm. Mi is tervezzük a harmadikat, érdekelnek a válaszaitok.

2017. márc. 21. 21:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Köszönöm kedves kérdező h feltetted ezt a kérdést mert engem is érdekel.
2017. márc. 22. 09:58
 5/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Mivel sajnos nagyon kevés válasz jött, kiírtam kicsit másként a kérdés, leírtam nálunk hogy megy, olvassátok el.

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgy..

2017. márc. 22. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!