Üdvözlök mindenkit! Két és féléves fiúunokám otthon, imád főzőcskét játszani. Problémás ez? Továbbiak a kiegészítésben!
Nem értem miért baj, ha főzőcskéset játszik. Esetleg anyauka adhatna pár igazi lábost, valami kisebbet nyilván meg fakanalat és azzal lehet a babakonyhájában is eljátszana.
Nem gond hogy fiú létére főzőset játszik, ha erre gondolsz ez nem lányos játék csak és kizárólag, nem egy hajas pónival játszik ami vattacukor rózsaszín.... Amúgy a szakácsok között nagyon sok férfi van!!!!
Az én fiam is szeretett ilyet játszani, bár ő a babakonyhájában játszotta.
De lehet az is segítene, ha valaki játszana vele a babakonyhájában, hogy együtt főznek, egyedül lehet hogy unalmas, aztán játékból megkóstolni stb.
Ez szerepjáték teljesen természetes, hogy érdekli, sőt nagyon fontos hogy játszon ilyet!
Gondolom, a nemi szerepek miatt aggódsz.... Nos, a gyermekek körülbelül 5-6 éves korukra sajátítják el a saját nemükkel kapcsolatos szerepeket, addig az égvilágon semmi jelentősége. Az se lenne "gond", ha babázna.
Megjegyzem, később sem, nem azon múlik a nemi identitás, hogy mit szeret játszani a gyerek.
PONTOSAN melyik részét látod problémásnak?!
Azt, hogy a FIÚunokád mintakövetéssel tanul?
Azt, hogy a FIÚunokád cselédmelóval=női munka szórakozik?
Azt, hogy a FIÚunokádból még nem sikerült olyan hímsoviniszta barmot nevelni, amilyent szeretnél?
Azt, hogy a FIÚunokád meleg lesz a fazekaktól esetleg?
(Megsúgom: NEM attól lesz az, ha az lesz. De neked KOMOLY bajok vannak a fejedben.)
Én sem értem mi a probléma! Írták már, ha meleg lesz nem ettől.
Én babáztam, mert az utcában akkoriban 7 korombeli kislány volt, fiú meg egy sem. Túléltem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!