Üdvözlök mindenkit! Két és féléves fiúunokám otthon, imád főzőcskét játszani. Problémás ez? Továbbiak a kiegészítésben!
Az én 5 éves fiam velem együtt süt- föz,mert miota megszületett együtt csináljuk.
Neki teljesen természetes.Kisebb dolgokat már egyedül is megcsinál.Hámozás,vágás,gyümölcsök,zöldségek megmosása,füszerezés,kavargatás,kostolás.
Sütiknél kiméri a hozzávalokat,gyur,szaggat,keverget.Ö az én kis sous chéf-em :)
Van aminek a receptjét már jobban tudja,mint én.
Nálunk a férjem is süt-föz,nekünk igy természetes,sokat vagyunk együtt a konyhában.
Neki is van játékkonyhája,ö kérte még olyan 3 éves kora körül.Mai napig szivesen játszik vele,ugyanugy mint az autoival vagy a legokkal.
Én gyerekkoromban gyüjtöttem az autokat,pedig lány vagyok.Fius dolgok jobban érdekeltek,mint a babák.
Fiukkal barátkoztam,mai napig jobban kijövök velük,mint a lányokkal.Sokkal több fiu barátom van,mint lány.
De ettöl nem vagyok leszbikus,családom van,gyerekeim,és a pasik hoznak lázba.
Na meg a szép autok.Van ami nem változik :)
Köszönöm szépen a válaszokat, én sem gondoltam, hogy ez különösen problémás lehetne. Nekem nem adatott meg a fiúgyermek, ezért összehasonlítási lehetőségem sem volt.
Üdv mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!