Masfel-, ket eves gyerek, egesz nap otthon, nem erzitek ugy, hogy barcsak este lenne mar?
Nem mehetunk sehova, mert varunk valakit es nem tudni mikor jon.
Meg csak 11 ora es mar kivagyok. Semmi nem jo neki.
Aludni ebed utan 40-50 percret fog.
Miért nem foglaljátok le magatokat valamivel?
Nézzetek mesét, filmet, ami leköti. Esetleg olvass neki, játsszatok (pl társasjáték).
Én sosem unatkozom a kislányommal (1,5éves). Mindig feltaláljuk magunkat. Ha épp nem játsszunk, akkor segít takarítani- főzni, míg a párom dolgozik. És nem mellesleg ő is élvezi, hogy betud csatlakozni. Elbohóckodunk.
Tegnap pont így voltam. A védőnőt vártuk. 10 és 14 között jön..... Pont ilyenkor megyünk a játszóra, haza ebéd alvás.
Hát már megnékje volt a lányomnak. Semmi nem volt jó neki
Azt hittem, úgy általánosságban kérdezed. De hogy 1 db nap így frusztráljon???
Diavetítés, gyurma, torna, meseolvasás, sok sok játék, buborékfújás, zenehallgatás, tánc...stb
Annyi mindent lehet csinálni. Nem hiszem, hogy olyan fantáziátlan vagy, hogy nem tudsz semmit kitalálni. AMikor zuhog az eső egész nap, akkor is csak a túlélésre játszol? Vagy azért tudsz mit kezdeni a gyerekeddel?
Nem, mert ilyen nincs. Ha valaki jönni akar, akkor már a bejelentkezésekor megmondtam volna, mikor megfelelö nekünk (a gyerek napirendje alapján), és csak akkor tudjuk fogadni.
A helyedben lemennék a gyerekkel a játszótérre, ahogy szoktuk, a "látogató" meg felhív, ha 10-15 percen belül ott van nálatok, illetve ha nagyon nem megfelelö az idöpont, akkor utánad jön a játszótérre.
9-17 ig van az intervallum, barmikor johetnek. Szolgaltato, igy nem tudok mit tenni.
A kerdes altalanossagban szolt, ha ilyen alkalom van, hogy birjatok ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!