Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miket eszik 3éves gyermeketek?

Miket eszik 3éves gyermeketek?

Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 17:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Hogy érted? Természetesen mindent amit mi eszünk. Ha arra gondoltál, hogy mit eszik meg és mit nem, az én lányom az égvilágon mindent megeszik szerencsére!
2010. máj. 11. 21:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Húst hússal. Zöldségek közül nyersen retek, répa, karalábé, koktélparadicsom, de ezek nagyon hangulat függők. Aztán eszi még a sóska főzeléket, brokkolilevest, paradicsomlevest, levesből a főt répát. Krumplit soha semmilyen formában. Rizset csak kukoricával, borsóval.

Gyümölcsök közül alma, banán, ananászkonzerv. Régen szerette a meggyet, cseresznyét, ribizlit. Hát kíváncsi vagyok fogja e enni őket a nyáron, mert befőttben nem eszi. Eszik néha gabonapelyheket( natúr corn flakes, Cini minis, csokis golyók) tejjel. Bundás kenyeret, rántottát, májkrémes kenyeret, milánóit, töltöt káposztát káposzta nélkül, paradicsomos húsgombócot.

2010. máj. 11. 23:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Majnem mindent,amit mi-a paradicsomot nem és a pörköltet sem.Sőt,az itthon sült ütiket sem igazán eszi,pedig még a kritikus apja szerint is finomakat sütök! Levesek,sültek,gyümik,nyersen és főve is imádja a krumplit és a répát...

A nyers zöldségeken és a fűszeres főttkajákon kívül mindent esznek,már fél éves koruk óta,amit mi :)

2010. máj. 12. 12:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Én nagyon boldog lennék, ha a kisfiam ilyeneket megenne, mint amiket az előző hozzászólók írtak.

Ő nagyon finnyás. Főleg csak az édes ízeket szereti, pedig nagyon sokáig nem is kapott cukros ételt és inni is csak vizet. De 2 éves kora után nagyon rossz evő lett. Talán azért mert erőltettem, akkor is ha nem kellett neki.

Így reggelire majdnem mindig Cini mini, vagy csoki golyó tejjel, vagy lekváros kenyér, vagy nutellás kenyér.

Tízórai valamilyen gyümölcs, ebéd van hogy semmi, nagyon keveset eszik a főtt ételből. (kivéve ha édes:szilvás gombóc, gyümölcsleves). Uzsi: joghurt, vagy ha van süti, vagy sós ropogtatnivalók (cheetos)

Vacsora meg leggyakrabban: tejbegríz, tejberizs, lekváros kenyér, nagyon néha megeszi a bundáskenyeret is.

Szóval mi kínlódunk mindig, hogy mit is együnk. De abban bízok, hogy majd az oviban megjön az étvágya.

2010. máj. 12. 13:20
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :D
2010. máj. 12. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!