Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5 éves gyermeketek miket...

2,5 éves gyermeketek miket rajzol?

Figyelt kérdés

Eddíg a lányom szeretett rajzolni,mondta is,hogy ez fa,ez kislány itt a szeme,stb....

Mostanában nem akar,csak azt mondja anya rajzolj te....

2010. júl. 2. 14:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát még csak 2 éves, és szép vonalakat "rajzol" meg már félkört is. Kicsik még ők. Azért kéri, hogy rajzolj, mert abból merít "ihletet"
2010. júl. 2. 14:18
 2/6 anonim válasza:
Nekem a kislányom2,5éves de már baba fejeket rajzol labdát meg halakat rajzol.És nagyon szépen színez.
2010. júl. 2. 14:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Az én fiam most lesz augusztusban két éves, csigát, meg köröket rajzol, ahogy írtam egy másik kérdésben főleg az ülőgarnitúrára:)
2010. júl. 2. 14:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Az én fiam nemsokára 3 éves lesz,de még csak kriksz-krakszokat rajzol,de elnevezi háznak vagy autónak. :D

Kedves utolsó,nem irigyellek,pucolhatod akkor az ülőgarnitúrát.

2010. júl. 2. 15:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Imádott rajzolni és az egyik napról a másikra megunta. Rá se néz, most a playdoh-s gyurma a sláger amellett ül egész nap.
2010. júl. 2. 20:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Gyerekeknél vannak ilyen időszakok, hogy kevesebbet rajzolnak. Nem kell aggódni miatta. Abból is tanul, ha téged néz rajzolás közben.

Az én gyerekeim is van, hogy mindennap rajzolnak, de van amikor hetekig eszükbe sem jut.

2010. júl. 3. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!