Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miket csinál 2 éves gyermeketek?

Miket csinál 2 éves gyermeketek?

Figyelt kérdés
Menyi kiló, hossza? Fiú vagy lány? És mit fog kapni vagy kapott szülinapjára?
2010. okt. 22. 00:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

23 hónapos és kislány.89cm és 13 kg.Szülinapja 2 hét múlva lesz.Minden rokontól kap valamit:játékkonyha,laptop,képeskönyv,csúszda,overall,kiscsizma stb.Szépen beszél(de még nem mondatokat)még nem szobatiszta,egyedül eszik,kis segitséggel öltözik.

Bölcsödébe jár 2 hónapja és imádja!

2010. okt. 22. 14:41
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia!

23 hónapos kisfiú,12 kg,és 2 hónapja 87 cm volt,azóta nem mértem.De biztos nőtt,mert a nyáron rengeteg ruhát nőtt ki:)

Egyedül eszik,iszik,már fél éve az emeletes ágy alján alszik.

1 hónapja jár bölcsibe,nagyon hamar beszokott szerencsére,már a 4.napon ott akart aludni.

Sok szót mond,de még nem beszél mondatokban.

A bilivel próbálkozunk már,de nagyon lassan haladunk...

3 hét múlva lesz a szülinapja,még nem tudom mit kap

Imádja Barney-t,így lehet,hogy olyan kabalát és könyveket,kirakót,szerelős játékot esetleg...

2010. okt. 24. 07:30
 3/11 anonim ***** válasza:
2 hét múlva lesz 2 éves, kislány 13,2 kg. Szépen beszél, már mondatokban is. Kis segítséggel öltözik. Rácsos ágyban alszik és ott is marad, mert még nem vágyik ki és lassan jön a kis tesó, így sztem még jobb neki benn. (így tuti ott marad hajnalban is - nem szeretném, ha ingázna éjszaka :D ) Az evéssel próbálkozunk, de nem erőltettem. A levessel még gond van, de mást szépen eszik egyedül. Pelenkát csak alváshoz használ, de még előfordulnak apróbb balesetek. Mindig szól, de néha az eleje már becsorog...Kaka csak a bilibe megy. :D Szülinapra könyvet és diafilmeket tuti kap. Ezek a kedvencei. Ikeás rajztáblában gondolkozok még és még én is ötleteket keresek. Nagy szülinapi partyja lesz, tavaly a 21 fő ünnepelt. És neked ki szépíti meg a mindennapjaidat?
2010. okt. 24. 08:16
 4/11 anonim ***** válasza:

Decemberben lesz két éves a kisfiam. Barkácsasztalt és könyveket kap majd, aztán 2 nap múlva karácsony:)

9 kg, 80 cm. Elég kevés, de nem sovány.

Nagyon akaratos, érdeklődő, mozgékony. Még szopizik, de majdnem mindent megeszik, ill. megkóstol.

2010. okt. 24. 14:40
 5/11 anonim ***** válasza:
Két hét múlva lesz 2 éves, kislány. 98 cm magas és kb.14 kg. Egyedül eszik és iszik. A nadrágját és a cipőjét(tépőzáras) egyedül veszi fel, persze nem 2 perc alatt:) Vetkőzni azt nagyon tud! Páros lábbal ugrik, pár napja pedig indián szökdeléseket csinál,szeret bújócskázni a függönynél. Mindent megért amit mondunk, de inkább csak a szavakat mondja. Kb. 1 hete kérdezi, hogy mi ez? A bilizést nem erőltetem, még ráér. Mindent eszik, de a főzelékek a kedvencei. Amióta bölcsis (3 hete), nagyon akaratos és hisztis lett itthon, de majd ez is elmúlik. Ja, és már van szerelme a bölcsiben:)Érdeklik a memória játékok és a bonyolultabb formakirakók is., szereti a gyümölcsös dominót. Egyre hosszabb ideig marad nyugton meseolvasás közben. Szülinapjára gyöngyfűzőt kap(nagyméretű fa). Karácsonyra pedig lecseréljük a rácsos ágyát, persze azért mellé kap még valami játékot is.
2010. okt. 24. 17:56
 6/11 anonim ***** válasza:
Szia. Kislányom szerdán lesz 2 éves :) 85cm,9,5kg.Szobatiszta már 4hónapja,sok mindent mond de nem mondatokban.Egyedül eszik,pohárból iszik.Meg sem áll egész nap ugrál :)rácsos ágy már nyár óta nincs,rendes ágyon alszik.Ha minden igaz januárba kezdjük a bölcsit,ha lesz hely... kapott játék porszívót elemest aminek van porszívó hangja,játék tea szettet,imád főzni :) (tegnap kapta anyuéktól,mert nekem a születésnapon tegnap volt így őt is meg gratulálták :) )fog kapni olyan ugráló zsiráfot aminek a hátára lehet ülni és ugrálni,anyósomék pénzt adtak amin én veszek valamit és ők adják oda :)azt majd ma eldöntöm :)
2010. okt. 25. 07:52
 7/11 anonim ***** válasza:
Szia! A fiam 23 hónapos. Egyedül eszik -iszik, bár a levessel még gondok vannak. A kaki a WC-be megy, a pisi még nem. 4-5 hónapja rendes nagy ágyon alszik. Fut szalad, ugrál, kapaszkodás nélkül váltott lábbal lépcsőzik, a lovakat utánozva "üget", focizik, labdát eldobja (elkapni még nem tudja), mászókára felmászik, lefelé még sgíteni kell,. Mindent megért, de még nem beszél. Csak néha szavakat. Imád építőkockázni, a tűzoltókat, tűzoltóautókat, könyveket is nagyon szereti. Szülinapjára egy nagy Bruder Man létrás villógós tűzoltóautót kap.
2010. okt. 25. 10:45
 8/11 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, fiú, 92 cm és 11,5 kg
2010. okt. 25. 10:45
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Kislányom 3 hét múlva lesz 2 éves!

89 cm és 13 kg volt 2 hete,azóta nem mértük!

Egy örökmozgó baba.Nagyon szeret rajzolni,bár még csak firka,de azért élvezi.Szeret mesét nézni,bár akkor sem ül meg a fenekén sokáig:)Mesélni nem enged senkinek,ő nézegeti a könyveit és a maga nyelvén mesél nekünk.Egyedül eszik,de a levessel még nekünk is gond van,pohárból nem szeret inni csak szívószállal,még nem szobatiszta,csak este fürdés előtt pisil a bilibe,napközben hiába ültetem rá csak játszik vele!Kis segítséggel öltözik,viszont vetkőzésben verhetetlen:D!Csak szavakat mondd,de azt napról napra egyre többet!Szülinapjára babát-,pónikat kiegészítőkkel-,rajztáblát kap!

2010. okt. 25. 12:12
 10/11 A kérdező kommentje:
No hát az én fiam nov 24. én lesz 2éves 93cm és 11kg ő is eszik már egyedül de abban néha nincs köszönet inni nagyon szépen iszik pohárból. Még cicizik és emiatt van egy kis gondunk az evéssel no de majd ez is elmullik. Nagyon szeret apucin lovacskázni már amikor nem fáradt (apa) amúgy meg egy nyugodt játékos nagyfiú szeret mesét nézni az nagyon leköti a kisvakondot szereti nagyon. Szülinapjára egy akumlátoros kis hammert szeretnénk neki venni.
2010. okt. 25. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!