Miket csinál 2 éves gyermeketek?
23 hónapos és kislány.89cm és 13 kg.Szülinapja 2 hét múlva lesz.Minden rokontól kap valamit:játékkonyha,laptop,képeskönyv,csúszda,overall,kiscsizma stb.Szépen beszél(de még nem mondatokat)még nem szobatiszta,egyedül eszik,kis segitséggel öltözik.
Bölcsödébe jár 2 hónapja és imádja!
Szia!
23 hónapos kisfiú,12 kg,és 2 hónapja 87 cm volt,azóta nem mértem.De biztos nőtt,mert a nyáron rengeteg ruhát nőtt ki:)
Egyedül eszik,iszik,már fél éve az emeletes ágy alján alszik.
1 hónapja jár bölcsibe,nagyon hamar beszokott szerencsére,már a 4.napon ott akart aludni.
Sok szót mond,de még nem beszél mondatokban.
A bilivel próbálkozunk már,de nagyon lassan haladunk...
3 hét múlva lesz a szülinapja,még nem tudom mit kap
Imádja Barney-t,így lehet,hogy olyan kabalát és könyveket,kirakót,szerelős játékot esetleg...
Decemberben lesz két éves a kisfiam. Barkácsasztalt és könyveket kap majd, aztán 2 nap múlva karácsony:)
9 kg, 80 cm. Elég kevés, de nem sovány.
Nagyon akaratos, érdeklődő, mozgékony. Még szopizik, de majdnem mindent megeszik, ill. megkóstol.
Szia!
Kislányom 3 hét múlva lesz 2 éves!
89 cm és 13 kg volt 2 hete,azóta nem mértük!
Egy örökmozgó baba.Nagyon szeret rajzolni,bár még csak firka,de azért élvezi.Szeret mesét nézni,bár akkor sem ül meg a fenekén sokáig:)Mesélni nem enged senkinek,ő nézegeti a könyveit és a maga nyelvén mesél nekünk.Egyedül eszik,de a levessel még nekünk is gond van,pohárból nem szeret inni csak szívószállal,még nem szobatiszta,csak este fürdés előtt pisil a bilibe,napközben hiába ültetem rá csak játszik vele!Kis segítséggel öltözik,viszont vetkőzésben verhetetlen:D!Csak szavakat mondd,de azt napról napra egyre többet!Szülinapjára babát-,pónikat kiegészítőkkel-,rajztáblát kap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!