Anyukák, ti öltöztök a gyermekhez? Én olyan érdekesen érzem magam az ég és föld differencia miatt.
Figyelt kérdés
Nem egyszer munkábol megyek érte vagy pl hétvégére is alig van ruhám, csak szinte élvasalt gatyók, kis kosztümösebb jellegű felsők, de pl egy snassz fekete garbóban is annyira elütök a végtelen cukor macis kapucnis puffancsos mellényes vagány, és mesékben élő kisgyermekemtől, akinek egy autos matricázott felső és hasonlók a világ közepe..2017. márc. 5. 00:22
21/21 anonim válasza:
én nem is ertelek, hol vásárolsz hogy piacos ruhákat találsz? Next, Brendon, Gap, Benetton, H&M nagyon aranyos ruhákat vettem a lanyaimnak, és egy kezemen meg tudom számolni hány matricás vagy rikító rózsaszín van közte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!