Nektek is van olyan barátnőtök, akit egyszerűen elnyelt a föld, mióta terhesek vagytok? Meg sem kérdezi, hogy éltek-e még?
Volt olyan barátnőm, aki azóta is gyerektelen, és nem voltmás közös ismerős, ők totál leépültek. Egyszerűen nem tudtak mitkezdeni a gyerekeimmel, én meg bulik-pasik-melóhelyi sztorik hármasból estem ki teljesen.
Van barátnőm, akivel egyszerre estünk teherbe, na ez a mennyország, 12 éve tart. ;) Mázli, azóta is mindig kb. ugyanabban az élethelyzetben vagyunk, nem beszélünk el egymás mellett.
Van barátnőm, akivel az előbbi 12 éves közös, mióta nagyobbak a gyerekeim, ésel tudok mellőlük szabadulni este is hosszabb időre,újra összejárunk.
És persze van egy csomó "új" barátnőm, akiket játszótéren, babás foglalkozáson, óvodában, iskolában szedtem össze.
Szóval összefoglalva, igen, a gyerektelen barátok eltűntek, de nem, nem vagyok egyedül egyáltalán. :) Legyél nyitott, járj el kismamás foglalkozásokra, és ismerkedj! Amúgy is életmentő, ha van kivel együtt toligálni a babakocsit a környéken! ;)
Jaj én annyira sajnálom, ez a dolog ilyen hatással van a barátságokra :( 30 éves vagyok, de igazából a nagyon közeli barátok között még nem született senkinek gyereke, így nem tudtam esetleg saját bőrömön megtapasztalni, hogy ilyenkor az emberek elfordulnak a másiktól. Mármint, ha én tettem volna ilyet korábban, akkor most könnyebb lenne ezt megérteni.
Furcsa lesz "barátnőkre vadászni" a játszótéren :) Sosem voltam túl közvetlen, ismereket megszólítós típus. Most úgy látom, hogy kénytelen leszek ezen változtatni, ha azt akarom, hogy reggel 6 és este 7 között (ekkor van munkában a férjem) is halljak emberi hangot és beszélgethessek majd valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!