Anyukák, ti öltöztök a gyermekhez? Én olyan érdekesen érzem magam az ég és föld differencia miatt.
Vegyel egy felete textilfilcet es ird ra a kosztumodre meg a mellenyere is hogy "Chanel".
Edes istenem.... :)
Viccet felreteve: en is kosztumos anyuka vagyok (beosztasbol kifolyolag), a gyerekem meg ovodas szoval mi sem vagyunk "osszeoltozve" de nekem valahogy sosem jutott eszembe hogy ezen vekengjek....
Van egy 5 éves lányom, a habos-babos szoknyákat szereti. Persze lehetőleg rózsaszín legyen. A fiam 2, főleg kék, fekete ruhái vannak.
Hogyan öltözzek hozzájuk?
Persze hogy nem ugy értettem, hogy talán én is autós pólókban járjak :)
Csak akartam volna a gyermeknek vásárolni(most ugrott a mérete és már nem baba)és nem tudtam most semmit, mert nem vitt rá a lélek a feliratos pólókra.mert addig rendben is lenne egy két mesefigura, de legalább a szabásvonalban lenne valami csepp elegancia, vagy legalább pasztell színek is lennének, és nem sima "csónaknyakú" ruhák, stb.
Legszívesebben terveznék gyerekruhákat.
De próbálok valahogy színekben, kiegészítőkben harmonizálni.
Eddig nekem se jutott eszembe, de most vált kisgyermekké :)
R
Mi rosszul vagyunk az általad leírt ruháktól, a gyerekeinknek 90%-ban felnőttes ruháik vannak, pedig 1 és 3,5 évesek.
Amúgy meg te felnőtt vagy, ő meg gyerek, nem kell ezen problémázni
Igen ez az
Hogy gyerekre a kényelmes, ugrálos, mászos ruhákat miért kell olyan "piacos kinézetűre"gyártani? Ezt nem értem.
Rendben, legyen pamut, de legalább nézne ki valahogy
Megint a hulye problemaid. Te nagyon unatkozol.
Szerintem akar a H&M is kinal megfelelo ruhakat.
Kerdezo, en sem birom az ilyen piacos stilusu ruhakat.
Nezz szet a Zaraban, en ott vasarolok neki, amikor akciosak, egyaltalan nem dragabb mint akarmelyik masik, kenyelmesek es jol neznek ki a ruhak. 2 eves fiu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!