Anyukák, ti öltöztök a gyermekhez? Én olyan érdekesen érzem magam az ég és föld differencia miatt.
A tavasz és nyár miatt kérdezem főleg. Találtam magamnak egyszerűbb felsőket de ugye a kedvenceim a letisztult vonalal es formáķ, mindenféle villogás nélkül pl a krémszínek.
Ellenben gyermekre ilyen olyan feliratos, mesés, es szimpla pamutpolok vannak (persze nem ingekben vinném játszani és gyereknapokra)pláne a gyermeknek is azok tetszenek, de szoval akkor ahogy elképzelem magunkat nyáron..hát...
Én néha igen. Nem feltűnően. De nem csak munkanapok vannak ám, van hétvége is.
A gyereknek is vannak felnőttes meg gyerekes ruhái. A felnőttes alatt mintátlan felsőt vagy nadrágot értek, pufi mellényt nem adok rá.
De van pl mintás pólója, ha kék leggingsel veszi fel, én felveszek egy farmert, balonkabátot, olyan neki is van. A kabátja kék, az enyém fekete, de a sálam kék, így megy hozzá.
Szürke sapkánk van, az övé mintás, az enyém nem.
Azt adom a gyerekre, ami szerintem jól néz ki, egy egy valamit ő is választhat. Pl az ernyője egy óriás rikító pillangó, a gumicsizmájának meg fülei vannak.
Mondjuk én nen is tudnék mindennap élvasalt nadrágban járni. Gondolom bankban vagy hasonló helyen dolgozol, ahol ezt kell viselni, te a legtöbb munkahelyen megfelel a hosszúnadrág vagy ceruzaszoknya, elegáns felső, zárt cipő.
Így lényegesen könnyebb a gyerekhez öltözni.
attol hogy matricázott cuccokat hord szegényesnek tűnik? érdekes meglátás nálunk minden gyerek olyat hord. de akit turkálóból öltöztetnek az sem tűnik annak, ha nem lukas koszos ruhákban jar, és igényes ápolt a megjelenése. csak ez számít, és hogy te is ápolt és csinos legyél, akkor nem lesz senki számára szembetűnő a külőnbség hiszen te felnőtt vagy, teljesen normális hogy nem öltözöl ovisnak.
Ha anyuka slampos igénytelen ápolatlan, de a gyereket mindennap puccba vágja, na az gáz, és az valóban feltűnő
A feliratos ruhák szegényesnek, amikor mindenért, amin disney/pixar... stb. jogvédett minta van, kétszer annyiba kerül, mint egy kevésbé "tolakodó" motívum???
Ez kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!