Meddig pelenkáztatok pelenkázón, föld, ágy. Stb. helyett?
Kíváncsiság. Barátnőmmel beszélgettem a minap és feljött a téma, meglepődött, hogy a ~82-83 centis 15 hónapost még mindig a 70*50 centis merev pelenkázólapon teszem tisztába. Tényleg ilyen fura, hogy nem költöztünk lejjebb? :)
Nehezen tűri, de a padlón még elevenebb.
Akkor nem is olyan ritka.
Nektek is kb. ekkora a pelenkázótok, mint írtam?
A pelenkázó nálunk a ruhafogas funkciót töltötte be, kb 2x pelenkáztam rajta a gyereket.
Szerintem nem korfüggő, hogy mikor "költözünk lejjebb". Én alapból így terveztem, de azért megvettem a pelenkázó lapot, de ha valaki azt preferálja (ismeretségi körömben konkrétan senki) akkor mindig azon pelenkázik.
Az első gyermekem (kisfiam) a pelenkázón fordult meg először 3 hónapos korában, a szívbaj kerülgetett. Akkor leköltöztünk az ágyra, majd a szőnyegre. A második gyermekemnél (kislányom) már nem is szereltük össze a pelenkázót, lapra szerelt állapotában ment föl a padlásra.
Én el seü tudom képzelni, hogy egy izgő-mozgó energiabombát hogyan lehet másgél méter magadan tisztába tenni!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!