Normális ha egy kislányt az anyukája elszigetelten a valós társadalomtól nevel?
Azért csak kiderül hogy " az irigy sógornő vagy" 😀
Ha nekik tik 24 e ftos babára neked ez miért fáj?
Nem neked mondták h vedd meg.
A tortát pedig valóban megkérdezhezted volna, ha amúgy is tudod h ilyen a hozzaalásuk...
.
Én még a kutyámnak is mindenből a legjobbat veszem, és sokat foglalkozom vele, akkor majd pont a gyerejemtől fogom ezeket megvonni?
Az anyuka meg kiválóan neveli a gyerekét, max. többet vihetné társaságba. Én nem olyan gyerekeket szoktam sajnálni, akiknek mindenből a legjobbat adják és élménydús, boldog gyerekkoruk van... Hanem az olyanokat, akiknek az egész életük az óvodára, a játszótérre és a saját házukra korlátozódik mert nem viszik őket sehova; akiket egészségtelen ételekkel tömnek vagy éheztetnek; akiket ütnek-vágnak; akiknek teljesen lerombolják az önbizalmát és még sorolhatnám... Tudod, hány hányatott sorsú gyermek él? És pont e miatt a kislány miatt aggódsz, akinek mindene megvan és szeretik? Gondolkozol te egyáltalán? Mert szerintem nem!
Nagyon sokmindenben egyetértek az anyukájával, csak az elszigeteltségben nem. Igenis engedni kéne barátkozni vele egykorú gyerekekkel, mert később meg fogja érezni ennek a hiányát, illetve később sem lesz jó képessége kapcsolatok kialakításához. Az oké, hogy nem születhet mindenki szegénységben, és van, akinek olyan gazdagok a szülei, hogy (ahogy az 1. válaszoló írja) képes betolni a BMW-t a feneke alá. De ha túlságosan elkényezteti, az önállósodásának nem tesz jót. Főleg, ha már nem lesznek mellette a szülei.
De alapjában véve jó, hogy odafigyelően neveli és próbálja minél jobban megóvni a mai sz@rságoktól, illetve egészségtelen ételektől. Jó az, ha normális értékrendet közvetít a gyermeke felé, mert jó eséllyel ő is ezt fogja továbbvinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!