Hogyan lehet a társadalomtól teljesen elszigetelten élni? (Legálisan)
Kiről formáztad ezt a kérdést? Nagyon úgy tűnik, hogy nem saját magadról.
Egyébként én sem bírom a sok ingert.
Illetve az is érdekel, hogy robotikusan hogyan lehet ilyet létrehozni van e már ilyen? Tudom, hogy az egész borzasztó utópisztikus, de annyira kíváncsi vagyok.
Ergon hogy egy teljesen mechanikus környezetben él az ember közösség nélkül és mégis fennmarad nyilván egy emberi élet erejéig pusztán. Mennyi pénz kell egy önfenntartó egzisztenciához?
#1 a programozó nem az a kategória, aki mindig otthon dolgozik. Max. vannak a neten olyan oldalak, ahol cégek kérésére tesznek fel feladatokat, pl. hogy csinálja meg a weblapja designját vagy akármi :D De az is inkább freelancer, de utóbbi szerintem nem éri meg :)
Ráadásul ismerek olyan programozót, aki félmilliónál is többet visz haza havonta, ha neked annyiból nem lehet luxuskörülmények között élni, akkor nem tudom miből :D
Csak megcáfoltam :)
Online tozsde, fogadasok, viszonteladoi bizniszek... a kisujjadat nem kel kidugni a hazbol
Par millioert pedig kapsz az isten hata mogott hatalmas birtokot mondjuk ausztraliaban, rateszel egy lakokocsit azt csokolom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!