Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hathat-e a gyerek viselkedésér...

Hathat-e a gyerek viselkedésére az, hogy az apja elhanyagolja?

Figyelt kérdés
7 éves a fiunk és az apja soha nem játszik vele. Mindig van indok,miért nem,fáradt,nincs kedve...De nekem elmondta,ő nem tud és nem is akar a gyerek szintjére lemenni és brümmögni a kisautóval. Tegnap elmondta a fiam, érzi, hogy az apja nem szereti és szerinte ő már semmit nem számít az apjának. Mert normális családban az apuka játszik a gyerekkel. Most lesz a farsang. Azt mondta az apja, hogy eljön,megnézi a felvonulását,de nehogy azt gondoljuk, hogy majd ő ott áll egész délután. Tegnap is kértük,maradjon velünk játszani,de akkor is azt mondta, hogy minek. És már 1000x megmagyaráztam neki,hogy ezzel a gyereknek árt,de süket fülekre talál.
2017. febr. 9. 06:15
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Én is erre jutottam, hogy nem kellene nekünk együtt élni. És én vagyok a hibás, hogy a gyerek agresszív. Ő semmiben nem hibás.
2017. febr. 9. 11:00
 12/17 anonim ***** válasza:

Ne haragudj de rossz férfinak szültél gyereket.

Nyíltan vállalja hogy nem való apának. Ez vajon csak most derült ki tényleg? Vagy tudtad de reménykedtél hogy megváltozik?

És igen kihat a gyerekre. Mint ahogy rá is hatott a saját gyökér apja az elmondása szerint.

Én elküldeném szakemberhez, ha nem akar menni akkor válnék.

2017. febr. 9. 11:18
 13/17 anonim ***** válasza:
Azért mert nem játszik vele rossz apa ,az én férjem sem játszott fiukal mikor kicsik voltak egyátalán ,én igen de etöl még apjuk szereti ökett,viszont hozám ragaszkodnak most is én vagyok akihez tizenévesen odajönek bármi van ,de etöl még nem hagytam el a férjem ,viszont már régota ő tanul pl matekot fiukal mert a felsös matek már nem megy nekem ,illetve ha kell segit matek,vagy fizika,vagy kémia tanulásban ebben viszont verhetetlen a férjem ez az ő dolga .
2017. febr. 9. 14:16
 14/17 anonim ***** válasza:
És etöl föggetlenül fiuk is szeretik az apjukat.
2017. febr. 9. 14:20
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem rosszból kérdezem: a nők miért hanyagolják a gyermekszerető, gyermekekhez értő férfiakat? Vagy csak én nem ismerek ilyen nőket, akik érdeklődnek ilyen férfiak iránt? Lehetséges...

A kedves kérdező lehet, hogy inkább a férjével marad ezek után is, én megértem őt. Nem tudom, miért, mert nincs okom rá, de megértem. Legalábbis próbálom megérteni a kedves kérdezőt.

2017. febr. 11. 20:43
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem,a kedves kérdező valószínűleg nem marad vele. Utolsó,te pasi vagy vagy nő?
2017. febr. 11. 21:21
 17/17 anonim ***** válasza:
30+F
2017. febr. 12. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!