Miért ilyen ellenségesek az emberek a babás anyukákkal?
Pont egy tininek írtam, tegnap, hogy a felnőttek felejtenek. Elfelejtették, hogy voltak gyerekek, azt is, hogy nekik voltak picinyeik...na most ha volt is nekik ilyesmi az mind példaszerű volt. Én New Yorkban élek, ahol elég közlekedés barátságos minden (kivéve sok helyen a metró mert itt nincs mozgólépcső) de az emberek olykor úgy fel tudnak idegelni...még terhes is vagyok...szóval ha ideg akkor halmozottan jön. Megtanultam azonban szólni, hogy húzzon az utamból ha péntek este bolygóhollandizik az utcán mert fingja nincs hova akar menni, rázza a haját a szélben és bájolog miközben én 2 gyerekkel plusz egyel a hasamban csak haza szeretnék menni át az úton amit ő akadályoz.
Volt, hogy rákiabáltam a buszsofőrre mert a zebrán állt meg..még neki állt feljebb. Csak annyit mondtam neki, tudom a buszod számát és imádkozz...persze nem csináltam semmi gonoszságot de életveszélyes igy a gyerekekkel közlekedni. De benyelte a dugót, enyém volt az utolsó szó.
Ne foglalkozz semmivel. Véleményt a legkönnyebb nyilvánítani annak aki már nincs benne a napi darálóban. Neked egy legyen a lényeg ha a gyerek ballisztikussá válik, okosan kezeld, hogy legközelebb féken tudd tartani. Úgysem tudsz mit tenni egy érzelmi zűrzavaros 3 évessel semmit. Csak nyugi. Amit a gyerekek körül megtanultam egy életre, egy a fontos a biztonság.
igen, itt a dohányzást is említették, na ez a másik ami nagyon fel tud húzni és nem csak a tinikre gondolok....szinte még szólni se lehet ha szabadtéren csinálják, persze egy zsúfoltabb rendezvényen mindegy h kint v bent gyújtanak rá.......
Babakocsival közlekedni rettentő körülményes, én nem is nagyon használtam, egyszerűen rettegek a bkv-tól, inkább kocsival megyünk minden hová, mikor babás voltam akkor szoktam le róla, h buszra szálljak, mivel kb 7 hónapos koromig nem nagyon látszott h pocim van és nem szívesen megyek oda egy emberhez, h álljon fel....egyetértek azzal h az embernek magáért kell kiállnia és jó néha szóvá tenni dolgot, de ilyenkor is úgy vissza tudnak támadni...
egy biztos: a fiamat úgy nevelem, h legyen előzékeny és figyelmes, szerintem a mai világ már el van rontva ilyen szempontból!
szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!