Miért ilyen ellenségesek az emberek a babás anyukákkal?
Figyelt kérdés
Épp ma voltunk vásárolni és úgy parkoltam le, h két kocsi helyét foglaltam, sok volt a hely a bevásárlóközpont parkolójába és különben is viszonylag távol álltam. Gyakran annyira rámállnak, h a gyereket ki se tudom varázsolni az autóból, így ha van hely és nem zavarok másokat én bizony beállok két helyre. Mellettem épp akkor állt meg egy 50-es nő, nézte az autót és fintorgott. Nem értem h miért ilyen ellenségesek egyesek, gyerekkel bevásárolni néha egyenlő egy horrorfilmel. Ez az eset gondolkodtatott el ma délelőtt, de sokszor van az h szinte lehetetlen babakocsit tolni, mert mindenkit nekem kell kikerülnöm, ha a fiam hisztit csap a bevásárlókp-ban akkor meg csak a lenéző pillantások jönnek, gyakran az 50-es nőktől is. Nem is értem már elfelejtették h milyen egy gyerekkel? Nektek is vannak ilyen negatív tapasztalataitok?
Szia! Sajnos nekem volt pár olyan tapasztalatom, amikor egyértelműen kiderült, hogy egyes anyukák valóban nem törődnek másokkal, de ez a szitud tényleg kellemetlen lehetett neked, ne foglalkozz velük.
2010. máj. 7. 13:10
2/13 A kérdező kommentje:
nem feltétlen az anyukákra gondoltam, szerintem akinek kis gyereke van az nem viselkedik bunkón, de akinek 20-30 éve volt kis gyereke az hajlamos elfelejteni h mennyire nehéz bármit is csinálni egy kisördöggel...:)
2010. máj. 7. 13:18
3/13 anonim válasza:
Nekem is volt már negatív tapasztalatom. Lehet, hogy csak véletlen, nekem kb 50 éves nőkkel volt negatív tapasztalatom. Régen nem szóltam rájuk, de most már a második gyerek után megmondom nekik a véleményemet.
2010. máj. 7. 13:24
4/13 anonim válasza:
Én is tudnék mesélni!!Mikor még csak terhes voltam már akkor nem mertem elmenni bevásárolni mert mindig nekem tolták a kosarat,és mikor meglett a kicsi és babakocsival közlekedtünk szinte elvárták tőlem hogy én húzódjak le a járdáról bele a sárba vagy a éppen a bokorba!!!Most már nem hagyom magam!Úgy csinálok mint akit nem érdekel!!Én vagyok gyerekkel és nem ők!!!:))
2010. máj. 7. 13:25
5/13 A kérdező kommentje:
ja, múltkor pl a városligetben egy nagy füves részen futkározott a másfél évesem, arra sétáltattak egy boxert póráz nélkül, egyre közelebb jött, a gyereket végül odaültettem magunk közé, erre a kutya meg ott mászkált körülöttünk, a férjem szólt a gazdájának, h legyenszíves fogja meg, erre mi volt a válasz?.....a gyerek nem fél a kutyától, csak mi, miért kéne megfognia? a gyerek ugyanolyan lesz mint mi.......fogtuk magunkat és eljöttünk....
2010. máj. 7. 13:32
6/13 anonim válasza:
Az 50-es nőkből az irigység és a frusztráltság váltja ezt a viselkedést szerintem. Szeretnének újra fiatalok, vonzóak lenni, pici gyereket nevelgetni, de nekik ez a hajó már elúszott.
Az emberek egy része sajnos bunkó. Akinek még nincs gyereke, az el se tudja képzelni, milyen nehézségek adódhatnak.
2010. máj. 7. 13:46
7/13 anonim válasza:
Teljesen megértelek!Én mondjuk alapból két helyre szoktam állni autóval,mert ezeknél a bevásárlóközpontoknál igazi suttyók szoktak lenni,és az sem érdekli őket,ha telibe neki ütik az ő kocsi ajtójukat,vagy a bevásárló kocsit az én autómnak...
Én múltkor nagyon csúnyán elküldtem egy öregasszonyt... Bent voltunk egy ruhaboltban,már láttam hogy annyira vonul,hogy inkább megálltunk(gyerek közvetlen mellettem,fogom a kezét),hogy elengedjük,de csak sikerül a gyerekemet megütnie,és meglöknie... Én olyan ideges lettem,úgy elküldtem a francba.Direkt megállok,de őneki annyira kell nyomulnia!Ez is a már említett 50-es korosztály volt :)
2010. máj. 7. 14:02
8/13 anonim válasza:
Szia!
Engem mikor még babakocsival buszoztam, rendszeresen lelöktek, vagy szándékosan elém álltak, fintorogtak, ha oda akartam menni a buszon a babakocsis helyre.
Cipelni is a nagy hasú terhes Anyukák segítettek, más nem igazán.(Tisztelet a kivételnek)
2010. máj. 7. 14:16
9/13 A kérdező kommentje:
na most nézem csak, h valaki benézett hozzánk, h jól lepontozzon Titeket, végülis épp a "jóindulatról" beszéltünk....itt is van néhány jómadár..:)
Tényleg sok a rossz élmény, pedig én mindig annyira megköszönöm annak aki segíteni akar, pl kinyitja az ajtót, nem várom el ebben a rohanó világban, de ezek a megvető pillantások annyira le tudnak rombolni....
Na de azért h mondjak jót is ma a postán tök jó fej volt mindenki, pedig annyit tudok azzal a fránya babakocsival szenvedni.
Köszi a válaszokat, kívánok mindenkinek csupa jó tapasztalatot a jövőben!
2010. máj. 7. 22:25
10/13 anonim válasza:
Mi elmentünk a gyerekkel és az apukával szavazni a kiírt suliba. A 20 hónapos kislányunk cukin jött mellettünk, tolta a kis babakocsiját. Erre egy 50-es nő beszólt, hogy miért nem lehet fölvenni azt a gyereket, mert Neki kellett kikerülni. Szépen mentünk tovább és nem foglalkoztunk vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!