Anyukákkal beszélgetve kiderült, hogy az oviban a gyermekeknek a seggük a lyuk köröl sokszor piros, nedvedzik stb. Mi lehet a baj? Konkrétan 25 főből 5 biztosan a többiekkel még nem beszéltünk róla.
Én soha nem tapasztaltam hasonlót.. pedig 3 gyerekem már kijárta az ovit.. Emellett óvónőként is volt dolgom jópár kisgyerekkel.
Lehet, hogy arról van szó, hogy a gyerek magának törli ki kakilás után a popsiját és nem sikerül tökéletesen.. Az óvónők nem tudnak minden egyes gyerekkel kimenni a mosdóba, hisz a többit se hagyhatják felügyelet nélkül. Ha a kicsi nem mondja, hogy kakilni megy, néha a dadus se mgy utánuk... Tehát megeshet, hogy nem tökéletes a törlés..
Bocsánat! Tán nem vagyok elég művelt! De nem a kérdésre válaszoltatok popót is írhatok vagy szakszerűen is fogalmazhatok,a lényegen nem változtat. Kedves kifogásolók miért kattintottatok ide , hogy ezt elmondjátok kár volt...
NEM VAGYUNK EGYFORMÁK.....ti hogy becézgetitek a nevezett nyílást? Most már érdekelne.
Nem szoktam "becézgetni", eme nyílást, de ha már így megkérdezted: popsi, fenék, lyuk. De hogy segg!... Nekem nincs seggem... Akkor egy kisgyereknek hogy lenne már segge???
Ha piros, akkor nyilván nincs rendesen kitörölve. Mert az, hogy az ember wc-papírral kitörli, nem elég, ez nyilvánvaló, ha megmosni nem lehet (és nyilván az oviban nincs erre lehetőség), akkor addig kellene popsitörlővel törölni, míg a popsitörlő fehér nem marad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!