Csak nekem vannak fenntartásaim a játszótérrel, és az ottani anyukákkal?
Utálok játszótérre menni a 1,5 éves gyerkőccel. Ugyanis azt tapasztalom, hogy ott mindenki "Szuperanyuka". Mindenkinél minden rendben a családban, a házaséletben. Azt nézik, hogy milyen drága babakocsid van, milyen ruhákban van a kölök. Ha nem ugrok azonnal ha elesik a babám, (mert úgy is föl áll, és nem a ruháját féltem,mert eleve nem a legjobb szerkóban viszem le) vagy oda megy
másik gyerekhez, és én nem szólok rá, akkor már kívülállónak érzem magam. Más nem érzi ezt?
Nem kell veluk foglalkozni, az ilyeneket csalja a ferjuk, a gyerekuk meg a legnagyobb hisztizsak.
Nad razzak magukat, ugysem miattuk mesz, hanem, hogy a gyerek jol erezze magat, menj le baratnovel, ha ketten vagytok, eszre sem fogod venni szuper-bekepzelt-anyukakat.
Nem kell ezzel foglalkozni. Én alapból utálom, ha vki azt nézi, hogy a másik emberen összértékben hány ezer forintos ruha van! Undorító!
Sajnos, az ilyen cicababa 'sztár'anyukákból sok van. Ált. életükben 1× sem dolgoztak, a seggük kinyalva ... mindenük megvan. Érthető, hogy a családi helyzetük a lehető "legjobb". Ahogy az első kommentező is írta, ez az a réteg, akit apuci igen csak megcsal, etc.
Ha hosszútávon nem tudsz megbékélni a helyzettel, célszerű másik játszóteret keresned a környéken, még akkor is, ha 10 perccel többet kell sétálnotok a lakástól!
Oda, ahol nem érzi jól magát az ember, nem megy! "Kellemetlen" helyzetbe senki se szeret kerülni.
Sajna az én lányom játszótér bolond. Így muszáj vinnem.
Mi is "topisan" megyünk, eleve leül a homokba-murvába, koszol ezerrel. Esik kel. Biztos, hogy nem next-et adok rá, pedig sok gyereken azt látom, hogy a legmárkásabb, legkimenősebb ruhájukat adják rá, hogy villoghassanak.
Teszek rá nagy ívben. Arra is, hogy ki mit gondol. Csak a gyerkőccel játszom.
Nálunk még a pad is foglalt, holott nincs ott senki, még a cuccom is vinnem kell magammal a homokozóba is akár. Mert ha lerakom a pad végébe simán ledobja más anyuka, mert az az ő helye...no comment.
Azt viszont nem engedem és alaposan be is szólok, ha pl az enyém menne az üres hintához, hogy hinta és az a másik uszítja a kölykét, hogy "Rohanjál mert a kis vakarcs előbb odaér" holott a gyereke nem is akar hintázni, no hát akkor kiborul nálam a liszt és úgy leordítom az anyuka fejét csak hápogni tud.
1. a gyerekem nem vakarcs
2. miaz, hogy nem hintázhat tán arra is ki van réztáblázva a neve?
3. kussoljon ki mit csinál vagy nem csinál
Mi is kívülállók vagyunk, de ilyen anyáknak nevezett valamikkel nem is akarok ismerkedni.
Szia!
Mi 2 éve mindig azzal a 3-4 anyukával+gyerekekkel vagyunk a játszón,és egyikünk sem "szuperanyu":)!
A gyerekek együtt bóklásznak,fociznak,homokoznak,mi addig arról beszélgetünk(persze fél szemünk rajtuk),hogy ki hol vesz olcsóbban ruhákat,mi hol akciós.Soha nem akarjuk egymást túllicitálni,mert mindannyian teljesen mások vagyunk,természetileg,anyagi helyzetben és a végzettségben is.
Ez nálunk nagyon jól működik,de ha ők nem érnek rá,én is inkább egyedül vagyok,pedig a lakótelepen mindenki ismer mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!