Szeretném kipróbálni a Tesco-s pelenkát. De vannak fenntartásaim. Az ugye nincsen ráírva, hogy "Tesco gazdaságos"? Melyik más pelushoz hasonlítható a minősége?
Szia!
Én vettem és kipróbáltam,aztán itt a gyakorin el is ajándékoztam!
Nekünk nem vált be,a lila színű.
Maradunk a liberonál.de nagyon drága.
Kicsit vékonyabb, mint a Libero, vagy a Babydream, de nem folyik ki belőle semmi nálunk. Pedig éjjel 11-12 órát van a lányomon.
Szerintem nagyon jó, és most tényleg olcsó is.
A gazdaságost nem próbáltam, de nem is szeretném! :)
Ha olyan pelust látsz, amire az van írva, hogy TESCO VALUE, akkor rohanj, nehogy levedd a polcról, mert többé be sem mész a Tescoba!!!
Olyan az a pelus, mintha a tescos szatyrot húznád a gyerek fenekére!
Zizeg, mint egy zacskó!!!
A lila színű Tescos pelust vedd, azon nincs rajta, hogy gazdaságos, az a "színes" fantázianevű termékcsoport tagja.
Szerintem jó, mi most feltankoltunk belőle!
Vékony, mint a Pampers, még a "színeiben" is az van leutánozva, én nagyon szeretem, de ahány gyerek, annyiféle pelus a nyerő...
Szia!
Mekkora méretű kell neked? 4+ 10- 20 kg jó használunk én szívesen küldök neked egyet kipróbálásra!
Nekünk nem vált be a tescos lila pelus. Nagyon rossz!
Mi Rossman és DM pelenkát használunk, ez a 2 a nyerő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!