Kaptam ajándékba kecskehúst, de erős fenntartásaim vannak. Nem faggyúízű? Mit készítsek belőle bográcsban?
Figyelt kérdés
2010. máj. 23. 17:34
2/5 anonim válasza:
Amit bírkahúsból szoktak. Ha sok rajta a faggyú,azt főzés előtt vágd le. Különben igen jó belőle a pörkölt.
3/5 anonim válasza:
Finom a pörkölt belőle.
Tegyél bele foghagymát, majorannát .
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi, meggyőztetek.
Holnap készül a kecskepörkölt.
2010. máj. 23. 21:12
5/5 anonim válasza:
egyébként ha főzés előtt megabálod egy kis babérlevéllel, tuti nem elsz faggyú ízű! ;) én/mi mindig így készítjük. nem olyan régen birkapörit készítettünk a párommal, (persze előtte megabáltuk) a barátaink nem mondták meg,hogy az birka! ;) Gondolom már megfőzted, hogy sikerült?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!