Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ebben az időben is mindennap...

Ebben az időben is mindennap kiviszitek a levegőre a gyereket? Ha igen, mennyi időre?

Figyelt kérdés
2017. febr. 1. 11:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem mindegy, hogy hol. Pl Budapesten ebbe a szmogos időben nem biztos, hogy kivinném minden nap.

Viszont én Borsodban lakom egy kis faluban, a legközelebbi kisváros 25kmre van. Tiszta a levegő. Szinte minden nap kimegyünk, ma pl 1 órát voltunk kint.

2017. febr. 1. 11:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Budapest, hideg, jég, szmog, eső. Eszünkbe se jut kimenni.
2017. febr. 1. 12:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem, csak ha muszáj. Szellőztetni is alig lehet, annyira büdös a levegő.
2017. febr. 1. 13:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Mivel menni kell az elsős tesóért a suliba, így igen. 6 hónapos a kicsi lány. Szintén Borsod, megyeszékhelytől 25 km, falusias kisváros.
2017. febr. 1. 16:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Pont Borsod egy részén van elég durva szmog a sok szilárdtüzelés miatt. Bár inkább a völgyekbe szorul be. Az Időkép szmogtérképére érdemes ránézni, nem a fővárosban a legrosszabb a helyzet.
2017. febr. 1. 19:03
 6/9 anonim ***** válasza:

A védőnő azt tanácsolta, hogy -4 fok alatt ne vigyük ki a gyereket, vagy ha muszáj (pl. boltba megyünk), akkor jó alaposan bebugyolálom, de hosszan akkor sem vagyunk kint. Ráadásul itt is szmogriadó volt, akkor még szellőztetni sem javasolt.

Vagyis nem, nem megyünk ki minden nap.

2017. febr. 1. 21:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Miskolc, óriási szmog. Ha kinyitom az ablakot is csak a büdös jön be. Amúgy eddig hideg is volt és a lányom a héten lebetegedett, így vasárnap óta nem vittem ki. Nem hinném, hogy előnye származna belőle. Amíg nem volt szmogriadó a hideg dacra is kimentünk mindig egy rövid időre. Jöhetne egy kis szél, hogy tisztuljon a levegő.
2017. febr. 2. 09:46
 8/9 Linochae válasza:
Nem viszem ki, minden nap, pláne, ha nagyon büdös szmogos a levegő. Ma is kinyitottam az ablakot szellőztetni, de csuktam is vissza azzal a lendülettel. Budapest, Kőbánya. Ha jobb lesz a levegő délután, akkor talán kiviszem. A gyerek elég nehezen viseli, hogy nem tudunk minden nap kimenni. :(
2017. febr. 7. 12:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Én igyekszem mindennap kivinni őket, néha marad csak el 1-1. Jobb időben játszótér, séta ilyesmi, rosszabb időben csak vásárlás, ügyintézés. (Nincs autónk mindenhova visszük őket babakocsival, néha van csak, hogy a gyerekek nélkül megy el vagy a férjem, vagy én pl. A templom ilyen most )
2017. febr. 16. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!