Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Betegen, lázasan vagy betegség...

Betegen, lázasan vagy betegségből lábadozás időszakában kiviszitek a gyereket?

Figyelt kérdés

Ha visszagondolok a gyerekkoromra, sose vittek ki minket télen betegen, rendesen kifeküdtük, és én is így vagyok vele, hogy elég a szellőztetés ilyenkor, jobb mintha betegen futkározik, lefő a hidegben. Babakocsis korban se mozdultunk ki, ha beteg volt.

Ti hogy vagytok vele?

Az orvosotok mást javasol?

2016. dec. 19. 12:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lázasan nem viszem ki a fiam, egyébként igen. Kell a friss levegő.
2016. dec. 19. 12:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

lázasab nem..megvárom míg lemegy a láza és esetleg úgy...én sem kívánnék lázasan kimenni...

náthával megfázással láz nélkül max egy órára vagy 2×30 percre viszem ki őket (most pont ebben a cipőben járunk a 2.5 évesemmel es 3 hónaposommal)...arra nem emlékszem engem betegen vittek e...lázasan biztos hogy nem.

2016. dec. 19. 12:43
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

38.5 folott tul faradtak kint jatszani

de ha ez alatt van a lazuk siman kiviszem kikuldom oket pont a friss levego ami segit meggyogyulni es szelloztetni a bacilusokat

mozgas friss levego nagyon jo hatasu

ps : minekt is bennt tartott nagyanyank utaltuk is erte

2016. dec. 19. 12:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Betegen, lázasan nem, vagy ha nagyon köhög akkor sem.

Ha csak náthás vagy ilyesmi akkor kiviszem persze.

2016. dec. 19. 14:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mi baja van. Láz után még 2 napig pihen. Ha nagyon köhög a hidegbe szintén nem viszem ki.

Most éppen taknyos, nem megy bölcsibe, de levegőzni kiviszem. Magamról tudom pl ha nagyon náthás vagyok csak kinnt nincs bedugulva az orrom. Ilyenkor neki is jót tesz a friss levegő.

2016. dec. 19. 14:15
 6/8 anonim ***** válasza:
64%
Attól is függ, mennyi idős. Mert egy másfél éves gyereknek hiába mondod hogy ágynyugalom, az enyém pl. nem néz mesét, nem köti le, utálja. Ha lázas, adok neki lázcsillapítót, és amikor lemegy akkor ugyanúgy kimegyünk 1 órára. De ilyenkor nem rohangászik, hanem szépen a babakocsiban ül, neki is kell a friss levegő . Másrészt meg pl. a tesóért ilyenkor is ugyanúgy el kell menni az óvodába, főleg ha egyedülálló az ember, vagy a férje külföldön dolgozik, vagy akármi.
2016. dec. 19. 14:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Lázasan nem ,de mostanába itthon ugatva köhög ha kimegyünk hidegbe ,vagy hideget csinálok akkor nem .valamit köhögös korságot összeszedet.
2016. dec. 20. 05:53
 8/8 anonim ***** válasza:

Lázasan nem, amúgy igen.

De orvoshoz is legtöbbször gyalog megyünk, min 2x15 perc oda-vissza

2016. dec. 21. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!