Betegen, lázasan vagy betegségből lábadozás időszakában kiviszitek a gyereket?
Ha visszagondolok a gyerekkoromra, sose vittek ki minket télen betegen, rendesen kifeküdtük, és én is így vagyok vele, hogy elég a szellőztetés ilyenkor, jobb mintha betegen futkározik, lefő a hidegben. Babakocsis korban se mozdultunk ki, ha beteg volt.
Ti hogy vagytok vele?
Az orvosotok mást javasol?
lázasab nem..megvárom míg lemegy a láza és esetleg úgy...én sem kívánnék lázasan kimenni...
náthával megfázással láz nélkül max egy órára vagy 2×30 percre viszem ki őket (most pont ebben a cipőben járunk a 2.5 évesemmel es 3 hónaposommal)...arra nem emlékszem engem betegen vittek e...lázasan biztos hogy nem.
38.5 folott tul faradtak kint jatszani
de ha ez alatt van a lazuk siman kiviszem kikuldom oket pont a friss levego ami segit meggyogyulni es szelloztetni a bacilusokat
mozgas friss levego nagyon jo hatasu
ps : minekt is bennt tartott nagyanyank utaltuk is erte
Betegen, lázasan nem, vagy ha nagyon köhög akkor sem.
Ha csak náthás vagy ilyesmi akkor kiviszem persze.
Attól függ mi baja van. Láz után még 2 napig pihen. Ha nagyon köhög a hidegbe szintén nem viszem ki.
Most éppen taknyos, nem megy bölcsibe, de levegőzni kiviszem. Magamról tudom pl ha nagyon náthás vagyok csak kinnt nincs bedugulva az orrom. Ilyenkor neki is jót tesz a friss levegő.
Lázasan nem, amúgy igen.
De orvoshoz is legtöbbször gyalog megyünk, min 2x15 perc oda-vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!