S. O. S! Használt valaki a kisfiánál FTOROCORT kenőcsöt a fütyin kismértékű bőrlenövésre? Mik a tapasztalatok? Fájdalmas nagyon ha orv. Végzi el a beavatkozást? Mennyi a lábadozás utánna?
Figyelt kérdés
2009. okt. 25. 08:49
1/3 anonim válasza:
Mi elkezdtük használni, de a fiam allergiás lett rá, sok is piros pöttye lett, úgyhogy most szüneteltetjük. De a sebészeten a doki szerint eléggé hatásos és a műtét elkerülhető főleg kisebb tapadásnál. Amúgy a minap voltunk ott és egy 3 éves kisfiúnak ott helyben felrántották, persze érzéstelenítőt kapott és kicsit sírt de nem vészes.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor még kenegetem. Tartok egy kis szünetet, aztán folytatom hátha feljön magától a bőr.Mégegyszer köszönöm.
2009. okt. 25. 17:26
3/3 anonim válasza:
Elvilge szünetet nem szabad tartani csak ha allergiás rá, meg minden nap kicsit fel kell húzni, hogy nehogy visszatapadjon ami eddig feljött. Nekem amúgy annyira macera, hogy a fiam kukiját kell fogdosnom, nem tudom te hogy vagy vele....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!