Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindennap kiviszitek a gyerkőc...

Mindennap kiviszitek a gyerkőcöt sétálni?

Figyelt kérdés
Én nem mindig. pedig tudom hogy kellene, de olyan macerás felöltöztetni.
2009. dec. 10. 07:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Minden nap.Csak az öltözködés macerás nekünk is,utálja a sapkát,úgyhogy sírás nélkül nem megy,de ahogy kitolom a levegőre,már alszik is.Szükségük van a mindennapi levegőztetésre meg sztem nekünk sem árt.
2009. dec. 10. 08:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyi idős a kisbabád de minél nagyobb lesz annál macerásabb lesz az öltözködés! Az én lányom 1 éves és konkrétan lefekszik a földre öltözködés közben...És plusz poén hogy (mivel már megy) Le is fekszik a földre séta közben.Sár, pocsolya nem akadály!!!! A koszos kövek nyalogatásáról nem is beszélve. Kösd fel a gatyád.
2009. dec. 10. 08:15
 3/8 anonim ***** válasza:
hát igen,mikor az öltözésre gondolok nekem is elmegy a kedvem...viszont mikor hazaérünk tök jól esett,azt érzem..úgyhogy inkább kiviszem,mert itthon megöl az unalom...de van olyan,hogy nem tudom kivinni nagy szél,esik nagyon az eső,vagy ha úgy jön ki,hogy elcseszem itthon az időt akkor én se görcsölök,---az a lényeg te jól érezd magad,,,aztán így a babád is jól érzi magát.
2009. dec. 10. 08:33
 4/8 anonim ***** válasza:

Igen, kivéve, ha esik. Nálunk is macerás az öltözködés, de félek lesz ennél rosszabb is. Én már ebéd előtt ráadom a harisnyát, kispulcsit, előszedem a babakocsit, odakészítem a takarót, cumit, bármit, ami kell a sétához. Megebédelünk, rádobom gyorsan az overállt, közben húzom a dzsekimet, cipőt, uzsgyi a kocsiba és már megyünk is.

Nálunk akkor szokott nagy sírás lenni, mikor hazaérünk és vetkőztetem. nem tudom miért. Igaz, csak fél órát alszik a babakocsiban és nem szeret hanyatt lenni, így sokszor nagyon várja már, hogy kivegyem végre.

2009. dec. 10. 09:26
 5/8 anonim ***** válasza:
69%

Hát ez fura, csak mert macerás öltöztetni, nem mentek. Nem akarlak megbántani, de amúgy türelmes anyuka vagy?

Főzni is macerás, takarítani is macerás, pelenkázni is, mégis csináljuk. ANYÁK vagyunk, ez is macerás, mégis milyen jó :)

Szerintem ha mennétek minden nap sétálni, mindjárt több energiád lenne a friss levegőtől, és jobban éreznéd magadat a bőrödben. Ne vetítsd le a babádra a rossz hangulatodat. Kicsit szedd össze magadat.

Remélem nem bántottalak meg, jót akarok.

2009. dec. 10. 10:12
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem bántottál meg, igazad van. Már vissza is értünk a sétából. 1 órát elvoltunk kinn. Amúgy nem vagyok egyáltalán türelmes, ezért is olyan nehéz anyának lennem.
2009. dec. 10. 10:36
 7/8 anonim ***** válasza:
huu ezt én is magamra veszem, bár általában türelmes vagyok, de nem a babán töltöm le ha nem. Én sem viszem ki minden nap, még ha idő miatt mehetnénk is, inkább ledőlök aludni, mert örülök ha van időm aludni. De most viszem is ki, mert szépen süt a nap :)
2009. dec. 10. 10:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát igen én is inkább alszok, ha tudok mert nagyon rossz alvó a lányom. 9 hónapos és még mindig 2-3-szor kel éjszaka.
2009. dec. 10. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!