Mindennap kiviszitek a gyerkőcöt sétálni?
Igen, kivéve, ha esik. Nálunk is macerás az öltözködés, de félek lesz ennél rosszabb is. Én már ebéd előtt ráadom a harisnyát, kispulcsit, előszedem a babakocsit, odakészítem a takarót, cumit, bármit, ami kell a sétához. Megebédelünk, rádobom gyorsan az overállt, közben húzom a dzsekimet, cipőt, uzsgyi a kocsiba és már megyünk is.
Nálunk akkor szokott nagy sírás lenni, mikor hazaérünk és vetkőztetem. nem tudom miért. Igaz, csak fél órát alszik a babakocsiban és nem szeret hanyatt lenni, így sokszor nagyon várja már, hogy kivegyem végre.
Hát ez fura, csak mert macerás öltöztetni, nem mentek. Nem akarlak megbántani, de amúgy türelmes anyuka vagy?
Főzni is macerás, takarítani is macerás, pelenkázni is, mégis csináljuk. ANYÁK vagyunk, ez is macerás, mégis milyen jó :)
Szerintem ha mennétek minden nap sétálni, mindjárt több energiád lenne a friss levegőtől, és jobban éreznéd magadat a bőrödben. Ne vetítsd le a babádra a rossz hangulatodat. Kicsit szedd össze magadat.
Remélem nem bántottalak meg, jót akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!