Ilyen ködben kiviszitek sètàlni a babàtokat vagy ezeken a ködös napokon kimarad a sèta?
Én is kiviszem. Jól felöltözünk és sétálunk egyet. Több oka is van:
1.) ha naponta vagyunk levegőn, akkor kevésbé nyűgös, jobban elfárad, könnyebb vele az evés és az alvás. meg egyébként is kell egy kis levegő
2.) én is sokkal nyugisabb vagyok. Felfrissülök, nem érzem magam tompának.
3.) vannak dolgok (bevásárlás, posta egyéb) amit muszáj elintézni. )Összekötjük a kellemest a hasznossal. Sétálunk, levegőzünk közben friss gyümit, és egyéb finomságokat is szerzünk be.
nem tudom én nem látom a ködöt a szmogtól!!!
honnan tudod, hogy köd szmogriadóban?
én nem viszem ki 2 évesemet, autóval megyünk játszóházba, tegnap meg a nagymamához mentünk át, gyerekek tüdejének nagyon megterhelő a köd is és a szmog is, ha mennetek kell közértbe, tesóért, stb akkor mennyetek, nincs mit tenni de 1,5-2 órás céltalan sétára ne menjetek ki! híradóban nap mint nap bemondják, hogy gyerekeket ne vigyenek ki, nem is értem miért nem lehet betartani, hisz az ő érdekük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!