Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagyon nagyon nagyon elegem...

Nagyon nagyon nagyon elegem van már ebből a viselkedésből, mit csináljak már?

Figyelt kérdés

Szeptemberben kezdte az óvodát, első perctől kezelhetetlen.

Egy baby hárpia,visít mindenért és az ellenkezőjéért is.

A héten itthon volt, kicsit megfázott. Van 2 kistestvére velük vagyok itthon, mentünk ki az udvarra, ő nem jön, bent marad egyedül, jó maradj akkor. Fél perccel később földhöz csapja magát és üvölt, hogy itthagyom.

Az imént vacsiztunk, ő választott mit eszik, elé teszem. Üvölt,neki nem ez kell. Elmondtam neki halkan normál hangon, hogy akkor válasszon valamit a hűtőből,választott. Én megettem,mikor észre vette földhöz csapta magát és véresre marta az arcát.

8 évig vigyáztam gyerekekre,voltak hisztisek, de ilyen, hogy egyik napról a másikra egy angyalkából ez a hisztérika lett,ezt fel sem tudom fogni. Ez már nem dackorszak. Kértem időpontot nevelési tanácsadóhoz :(

Kivagyok :(

2017. jan. 29. 18:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Akkor az ovodaval fugghet ossze, nem a kistesok erkezesevel. Volt mar otthon az ovi kezdete ota 1-2 hetig? Akkor mit tapasztaltal?

Csak azert kerdezem, mert az en kislanyom is pont szeptemberben kezdte az ovit es neha, miutan hazahozom nagyon agyament dolgokat kepes csinalni, rosszalkodik, amit lat az oviban. De most peldaul, hogy itthon van, mert beteg, semmi rosszalkodast nem tapasztalok.

2017. jan. 30. 12:59
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Ha nincs semmilyen eredmény - bár ki fogsz röhögni - szóba jöhet a megszállottság. Akkor keresd az Árkádia Fényei spirituális egyházat, ők fognak segíteni, akár ingyen is (és tudnak is).
2017. febr. 2. 11:48
 13/13 anonim ***** válasza:

Az én kisfiammal is hasonló volt a helyzet 3-4 éves korában.

Most, az iskolában derült ki, hogy Aspergeres. Most már értek sokmindent. Akkor tanácstalanul bámultam a hisztit valamiért és az ellenkezőjéért. Még szerencse, hogy a család szerint "angyali türelmem" van/volt.

2017. febr. 8. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!