Elegem van a hisztiből mit tehetek?
Hogyan lehet leszoktatni a gyereket az állandó földre vágódásról leszoktatni?
Ha nem kap meg valamit azonnal vagy nem tehet valamit tönkre akkor egyből fetreng.
De csak itthon.
Nálam kezd működni, hogy ha hisztizik, berakom a szobájába, de nem zárom rá az ajtót. Pár perc üvöltés után bemegyek, lehajolok hozzá, halkan beszélek neki, majd átölelem. Minden esetben hatásos. Valamelyik hajnalban is kezdte volna a hisztit, hátat fordítottam neki, mire ő bújt hozzám szorosan és egyből nyugi lett. 2 éves.
Azt gondolom, tele van feszültséggel az adott dolog miatt, amit nem tudja, hogy vezessen le, plusz látja, hogy engem is idegesít. És ha nyugodtan kezelem őt, akkor ő is megnyugszik. De ha ideges vagyok, kiabálok, akkor ő is még idegesebb lesz.
A kisfiam mikor valamiért hisztizik, letérdel, a térdére hajtja a fejét és úgy visít. Ha ezt otthon teszi, le szoktam utánozni, amit csinál, én is mellé térdelek, és "hisztizek". Ilyenkor nagyon meglepődik, és általában elneveti magát :D Elmondom neki, hogy anya is tud ám hisztizni, de semmi értelme nincs. Ettől legtöbbször megszűnik, de félek, hogy lassan immunis lesz rá, és nem érdekli, hogy hülyét csinálok-e magamból a szoba közepén :)
3 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!