Tehetek kamillateás vattát kislányom fülébe a délutáni alváshoz?
2 éves, reggel óta fájlalja a fülét, a doki nem elérhetô. Kamillateás fültisztítóval kitöröltem a fülét. Azért gondoltam, h alvásra bent hagyok neki kamillateás vattát, mert az gyulladáscsökkentô, de nem tudom, h jó ötlet-e.
Vettem neki eukaliptusz illóolajat még a múltkori hurutos megfázáskor, szerintetek van értelme párologtatni a szobájában? Meg van még sinupret cseppek, ami szintén nyákoldó.
Köszönöm elôre is a válaszokat!
Én kamillatea helyett inkább melegvizes palackot tennék a párnája alá, vagy infralámpát az ágya fölé.
Melegben kéne tartani azt a fület, hogy tudjon tisztulni.
Semmiképpen sem dugaszolnám be vattával.
Kövirózsát keress szerintem:)
Én nagyon fülfájós gyerek voltam, gyulladással, műtéttel, mandulakivétellel, amit el bírsz képzelni(2-3 éves koromban). Semmi nem volt jó. Aztán valaki valahonnan szerzett kövirózsát, kicsit cseppentettünk a fülembe( a növényből törtünk le ha jól emlékszem, mint az aloénél), és hamar el is múlt a fájdalom. Néhány ilyen kúra után meg soha többet nem jött a fülfájás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!