Lisztérzékeny tünete lehet az hogy sokszor sírva ébred éjszaka meg a délutáni alvásnál is?
Szia!
Engem is érdekelne a kérdés, esetleg akár privátban tudsz írni?
Milyen idős a gyerkőcöd? Miből gyanakodtatok?
Kisfiam 2 éves, még mindig ébred éjszaka, sokat nyűglődik, időnként a hasa is fáj. Őt laktózra vizsgálták korábban, de arra nem érzékeny. Viszont nekünk azt mondták, hogy gluténra csak később vizsgálnak. (1 éves volt a laktózvizsgálatkor)
Köszi, hogy leírtad! Végülis akkor nálatok akkor lett durva, amikor bevezetted a glutént, ugye?
A fiam kezdetektől hasfájós, bár az elején jól reagált az Espumisanra. 3 hósan kapott tápszer, onnantól rémálom volt, mi is jártunk gasztrón laktózintolerancia gyanúval, de nem az. Aztán hol fáj a hasa, hol nem. Nálunk a pukikból egyértelműen kiderül. Egyébként ugyanúgy alszik, mint a lányod. Este 9 felé leteszem, és rá 2-3 órára fent van, forgolódik, "szenved", a vége pedig puki és megnyugvás. De nem mindig van ilyen, van h pl. hetente 2-3x, aztán semmi, vagy épp csak 1x. Étkezéshez nem nagyon tudtam kötni, pedig vezettem is naplót. Aztán elkönyveltem, hogy biztos a fogzástól van, mert mindig akkor jön elő (bár mit ne mondjak, folyton fogzik... most jön végre az utolsó 2)
Remélem, hogy végre sikerül nektek a végére járni az ügynek és nyugodt éjszakáitok lesznek!
Én is visszamegyek vele a gasztróra, ha a fogacskák után is megint elő fog fordulni, hogy derítsék ki mitől van, kerül amibe kerül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!