Annyira elegem van, nem akarok ma játszani, nem akarok szavakat mondogatni, nem akarok semmit, csak egyedül lenni. Mit tesztek ilyen napokon?
Nyugi, ma elmúlik a hőség, mert átmegy egy hidegfront! Utána jobb lesz.
Amúgy megértelek, ugyanígy viselkedik a 28 hónapos lányom - ugráltat, válogat, hisztizik, csapkod - mert szegény szenved ettől a nagy melegtől. Egy percet nem hagy a fenekemen ülni, pedig én is a 21. hetet taposom, és szörnyen megvisel a hőség :-(
Én csak nyögök, és várom a holnapot. Meg az apja néha lefoglalja egy kicsit, és akkor tudok egyet szusszanni.
Aki meg azzal jön hogy "minek az ilyennek gyerek" az vagy nem nevel egyet sem, vagy van neki két babysittere és három bejárónője, illetve a nagyszülőknek vannak passzolva a gyerkőcök, amíg ő észt oszt.
Annyira szeretnék minden nap boldog lenni, nevetős, mosolygós, felszabadult. Alapvetően nincsenek problémáink, és nem akarok nyomasztó hangulatot itthon, hisz tényleg minden rendben van. De ma ébredés óta sírhatnékom van, eleinte a hormonokra fogtam, talán az időjárás is ront rajta, nem tudom.
Köszi a megértő szavakat.
Írtad, hogy nagyik nincsenek. Nem fér bele egy alkalommal 2-3 óra babysitter?
Mindkettőtöknek jót tenne ha kipihennéd magad, sokkal türelmesebb lennél.
Ha más nincs kapcsolj neki mesét.
Játszóházba vagy bármilyen óradíjas bölcsőde jellegű helyre nem tudod pár órára beadni?
Egyébként igenis kell néha idő a gyerek(ek) nélkül is. Magyarországon valamiért nagyon berögzült az a mentalitás, hogy az első 2-3 évben az anyának 24 órában rá kell ragadnia a gyerekre. Nem kell, igenis lehet bárki mással, aki megbízhatóan felügyel rá. Akár családtag, akár fizetett felügyelet.
Legyél te is megértő magadhoz. Nem kell eljátszanod a gyereked előtt sem, hogy mindig nevetős vagy és jókedvű. A gyerekek nem hülyék, úgyis átlátnak rajtunk. Meg fogja tanulni, hogy anyának is vannak rosszabb hangulatai, nem lesz ettől semmi baja.
Lehet hülye kérdés de magnéziumot szedsz?
"Aki meg azzal jön hogy "minek az ilyennek gyerek" az vagy nem nevel egyet sem, vagy van neki két babysittere és három bejárónője, illetve a nagyszülőknek vannak passzolva a gyerkőcök, amíg ő észt oszt."
Érthető, hogy fáradt és elcsigázott vagy, de közben beszúrsz egy támadó félmondatot is, mintha a nagyszülők maguk lennének az ördögök és szerinted az lenne rossz anya, aki a nagyszülőkre is rábízza a gyerekét. Ne használj kettős mércét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!