Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem teszek rosszat azzal, ha...

Nem teszek rosszat azzal, ha még nem akarok gyereket, de megszülöm, egyedül?

Figyelt kérdés
30éves vagyok,egydülálló, így hozta a sors, elég nagy önértékelési problémával, félek, hogy a gyerekem mellett majd nemtudok ismerkedni, mert nem fogom felvállani.Anyukámra nem szeretném terhelni. Szeretnék még "élni"!
2009. dec. 15. 12:36
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
84%
nem értem
2009. dec. 15. 12:38
 2/29 anonim ***** válasza:
68%
hát eddig. Mit csináltál? nem éltél?
2009. dec. 15. 12:40
 3/29 anonim ***** válasza:
68%
miért ne lehetne gyerek mellett ismerkedni? komoly kapcsolatok alakultak ki a rokonságomban is gyerek mellett, sőt, azóta közös babák is vannak. az idő már elérkezett, 30 évesen .
2009. dec. 15. 12:41
 4/29 A kérdező kommentje:
eddig nem mertem azt csinálni, amit szeretnék. szeretnék új munkahelyet és elköltözni, amihez hitelt kell felvennem.ismerkedtem már neten is, én azt látom, amint megtudják, hogy van gyermeked nem is kezdeményeznek.még volt hosszan tartó kapcsolatom sem.
2009. dec. 15. 12:45
 5/29 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat!bepánikoltam...
2009. dec. 15. 12:47
 6/29 A kérdező kommentje:
félreértés végett, nem a válazoktól, hanem amióta tudom h terhes vagyok.
2009. dec. 15. 12:48
 7/29 anonim ***** válasza:
69%
De rosszat teszel. A gyereknek szüksége van apára, vagyis joga van hozzá, hogy legalább vele kezdjen. És avval is ártasz hogy még gondolkodsz elég éretten. Ez látszik az írásodból. Aki gyereket akar azt nem érdekli hogy tud-e ismerkedni. 30 évesen anyádra terhelni???!? A gyereket olyan helyre kell szülni ahol nagyjából minden rendben van, nem azért hogy az majd majd meggyógyít, meg helyre tesz, boldoggá tesz, vagy elmúlik tőle az önértékelési problémád. A gyerek nem gyógyszer. Még az jobb ha kifutsz az időből mint ha elrontod az életed és a gyerekét is. Ez a felelősség, lemondás stb...
2009. dec. 15. 12:48
 8/29 anonim ***** válasza:
*nem gondolkodsz
2009. dec. 15. 12:49
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
ki a gyerek apja?
2009. dec. 15. 12:51
 10/29 anonim ***** válasza:
62%

biztosan rendben lenne minden. imádni fogod a gyereket, ez a látszat éretlenség valóban csak a pánik.

először az apát értesítsd, megérdemel egy esélyt. egyébként a nővérem interneten keresztül ismerkedett, a párja imádja a gyerekeket, alig várja, h legyen saját, a nővérem még bizonytalan. a szülői támasz jó ha van, de átpasszolni a felelősséget nem ajánlom. hidd el, menni fog!

2009. dec. 15. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!