Annyira elegem van, nem akarok ma játszani, nem akarok szavakat mondogatni, nem akarok semmit, csak egyedül lenni. Mit tesztek ilyen napokon?
Megértlek a másfél éves lányom is teljesen zizi amióta ez a nagy meleg van. Én délelőtt árnyékos játszótérre megyek vele utána felállítom a nappaliban a medencét (panel lakás erkély nélkül) abban pancsol addig főzők (de bevallom volt már hogy se erőm se kedvem sem volt főzni vettem neki bébi ételt) ebéd után alvás, addig én pihenek netezek. Ha felkel újra pancsi addig pakolok meg rendet rakok majd megint játszótér. Ha nagyon nem birok vele bekapcsolom a tv-t mivel ritkán nézi úgy leköti hogy bármit csinálhatok mellette van amikor csak bedőlök mellé.
Már nagyon várom a lehűlést, én is feszültebb vagyok ő is hisztisebb.
Kitartás!
Én csak olyankor vagyok ilyen, mikor álmos vagyok és délben szeretnék aludni, fiam pedig nem szeretne. Amúgy ezt a napi 24 órát nem értem, dél körül van egy 2-3 óra alvás, délután jön haza apa, felvált, este ugye megint alszik reggel 7-8-ig, akkor mi ez a 24 óra készenlét?
A kérdezőnek szerintem a hormonok miatt is lehetnek feszült napjai. Nem lesz könnyebb kettővel, ha még hozzávesszük, hogy utána megy dolgozni és jön az esti tanulás, házi feladat stb stb.
2.5 éves a fiam, 8 hónapos a lányom... Kb 1.5 hete érzem azt, hogy annyira elegem van.... Jobbra balra megyek a házban, csinálok ezt-azt, hol az egyik hisztizik, hol a másik.... Amint csend van és kisurrannék már jönnek is utánam és a halálba idegesítenek.... Vannak jobb és rosszabb napok... Most rossz napokat élünk, aztán jönnek a jobb napok... Nem ők tehetnek róla hanem én, mert ilyen h.lye vagyok... Pedig nagyon nagyon szeretem őket... Mégsem tudok most legozni meg könyvet nézni... Mert azon is felkapok a vizet... Várom, hogy jobb legyen... Jobb lesz, csak türelem kérdése... Aztán kifakadok, üvöltök mint egy sakál, sírok egy órán keresztül a konyhában végre egyedül majd nekiállok játszani a naggyal... és minden megoldva... Magamon sem tudok kiigazodni...
A rossz napokat túlélem... lefekszem velük az ágyra, mesét kapcsolok, hagyom hogy a nagy a teraszon a slaggal játszon, össze vizezzen és sározzon mindent.... A kicsi meg nézi...
De most jobb....
Lehet, hogy sz.r anya vagyok... Hiába teszek meg mindent, akkor is ez vagyok... Néha szuper jó, néha extra sz.ar..... Hát ez van...
Tippek: Kapcsolj neki mesét, feküdj le mellé, minden mást rakj félre... Feküdj le a szőnyegre, valami hiper szuper mágikus ereje van, mert minden idegességet felold... (főleg ha minden mást félre tudsz tenni)...
Néha ülj ki a konyhába sírni egy jó nagyot.... mond ki minden bajodat (utálom őket, elegem van, utálok feleség lenni, nem ezt akartam, melegem van, utálok főzni stb...) és hidd el segíteni fog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!