Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Annyira elegem van, nem...

Annyira elegem van, nem akarok ma játszani, nem akarok szavakat mondogatni, nem akarok semmit, csak egyedül lenni. Mit tesztek ilyen napokon?

Figyelt kérdés
2 éves. A pocakban meg egy 6 hónapos. Melegem van és elegem. Csendet akarok, nyugalmat, csak egy kicsit. Sírhatnékom van már, hogy teregetek, ő meg lepakol, rinyál, hisztizik, ha valami ilyen, akkor olyan kell. Játszani sincs kedvem, tele a tököm az egésszel. Tudom, minek nekem gyerek, meg nem érdemlem meg, meg dögöljek meg, ahol vagyok... aki csak ilyet tud, az kímélje magát a sok gépeléstől. Aki meg tudja, vagy legalább sejti, mit érzek, meséljen, hogy éli túl az ilyen napokat? Mert jelenleg ott tartok, hogy világgá futok.
2015. júl. 8. 10:54
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
40%
Utolsó, nem ezt kell mondogatni, hogy utálom őket, nem ezt akartam, hanem meg kellene tanulni JÁTSZANI
2015. júl. 9. 20:10
 32/34 anonim ***** válasza:
40%
lemaradt: velük, a gyerekeiddel. Nekem egy ovónő mondta, hogy sok szülőnek továbbképzés kellene, hogy hogyan is kell játszani, lefoglalni a gyerekeket, hogy ne unatkozzanak a szüleikkel. Be kell vallani, ez van. Nem beküldeni egy csanába.
2015. júl. 9. 20:12
 33/34 anonim ***** válasza:
Tudom mité érzel. Nekem 2 gyerekem van /1,5 év 4,5 lányok/. Nagyon ki tudok borulni. Néha ki szoktak dolni kora este és olyankor orulok, h hallom a gondolataimat :)
2015. júl. 10. 11:41
 34/34 anonim ***** válasza:
Nem szoktam álszentkedni asszem, de az nekem is durva, hogy mondogatni kell, hogy utálom őket. Jesszus ha ennyire szar a helyzet akkor szekember segítségét kell kérni!
2015. júl. 10. 11:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!