Miben változott a sexuális életetek mióta gyermek van?
Nálunk 2 gyerkőc van (3 éves, 11 hónapos). Az első császárral született, az ő születése után viszonylag hamar rendeződőtt a szex. A második viszont vákummal született, hetekig ülni nem tudtam, a gondolatra is majdnem sikítottam, hogy a férjemet a lábam közé engedjem. Próbálkoztunk, de nagyon fájt, benne meg volt annyi tapintat, hogy nem erőltette. Plusz a szoptatás miatt 0 volt a libidóm.
Mostanra a kicsi is alszik éjszaka, a szoptatás is ritkult, jobban is kívánom. Mondjuk most sem vagyunk lepedőakrobaták, de heti 2 szex van azért.
Ötös, mi mikor melóztunk napi nyolc orát, a napi ketto átlagban megvolt a kiscsaj elött...
Kérdezo, a gyerek (egy éves) nyolckor legkésöbb alszik - akár a tej, reggelig -, utána meg van idonk egymásra :), söt, néha a párom teper még le egy menetre elalvás elött. Maximum kicsit fáradtabbak leszunk másnap - akkor nekünk is fellövik a pizsit, mikor Pöttömnek -, de megőrülünk egymás nélkül :)
Császárral szültem, szóval én nem féltem a szextől, de a szoptatás miatt kb. 0 volt a libidóm. A férjem ezt megértette, őszintén meg szoktuk beszélni ezeket, úgyhogy türelmes volt. Néha kezdeményezett, akkor nem utasítottam el, közben többnyire megjött a kedvem nekem is, csak belekezdeni nem bírtam valahogy. De nagyon ritka volt, szerintem havi 1, nagyon max 2.
Akkor változott először, mikor a lányom olyan 11 hónapos körül volt, és már napközben nem igazán szopizott, csak reggel, este meg éjjel. Akkortájt kezdtem érezni, hogy visszatér a hangulatom, néha magamtól is kívántam a szexet. Utána volt megint egy kicsit ritkább időszak, de annyira már nem volt vészes, mint előtte. Most másfél éves a gyerek, na most érzem, hogy visszatérnek a dolgok a régi kerékvágásba. Azelőtt 2-3 naponta voltunk együtt, kb szerintem most is. Majdnem mindig este, gyerek 8 körül lefektetve, általában 10-ig ilyenkor nyugi van, úgyhogy ebben a 2 órában "intézzük". Sajna nem egy jó alvó, de alkalmazkodtunk ehhez, amennyire lehet. Ami érdekes, hogy mostanság azt érzem, akarnám gyakrabban is, csak van, hogy nincs itthon a férjem, mert 24 órában dolgozik, vagy nekem kell melóznom (gyerek mellől itthonról dolgozom), ő meg bealszik, mire végzek. A lányunk van, hogy pont ébred, mikor a lényegre térnénk. Szóval néha nem jön össze annak ellenére sem, hogy kedv az lenne, de ez ilyen.
Szerintem nem szabad hagyni ellankadni a szexuális életet. A heti 1-2 azért legyen meg. Ettől vagytok házastársak és nem szobatarsak/testvérek. Nálunk,mikor észbe kapok h hu már több mint 1 hete volt,akkor fogom és leteperem a férjem..."evés közben megjön az étvágy :)" nálunk a heti 2-nek meg kell lenni. Persze,mi is fáradtak vagyunk,de ez kell. És mindjárt kevesebbet veszekszünk :)
9 éve vagyunk együtt,3 gyerek van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!