9-11 év körüli gyermeked milyen? "elutasító" vagy barátságos? Hogyan változott a kiskamaszkor miatt? Tanulmányai jók?
Az én fiam is 9 éves...mi sokkal másképp kötődünk most már egymáshoz. A régebbi közös bohóckodásokat felváltották a beszélgetések, tervezgetések, társasjátékok, kártyázás....
egyre jobban bókol....
a suli jól megy neki nem panaszkodom.
Viszont vannak pillanatai mikor próbálgatja a határait...a pimaszságokat, amik "ragadnak rá" :D
Nal is 9 a legnagyobb....mostmar felnotesebb...talan ennyit valtozott.de a puszi megvan reggel,delutan es este is.es O meg kozben is ad magatol is.sokat lehet Vele beszelgdtni,akar mar komolyabb dolgokrol is.
Az Occse folyton kiakasztja :D a nagy olvasna(imad olvasni) a kicsi pedig jatszana (7 eves) de mar ezt is tok felnottesen kezeli.elkezdi hangosan olvasni az epp aktualis konyvet es par perc utan kuss van mert az occse hallgatja. :D
De pl a nagy koszolgaltatja magat mig a kicsi siman csinal maganak reggelit egyedul.tok masok.
Suliban eros 4 es.csak a magatartasaval van neha gond.de annyi baj legyen
) éves fiam van, nagyon barátságos, barátkozó típus, néha túlságosan is, neki mindenki 0-70 éves korig haver. A kiskamaszkor megérezzük, lázadozik, próbálgatja a határait, néha túl önállónak képzeli magát de egyébként ügyes is, sok mindent rá lehet bízni, akár a bevásárlást is. Sokat veszekszünk, vitázunk, de sokat beszélgetünk is. Szinte mindent elmesél nekem, a kényes témákat is. (itt megjegyezném az apjával közel sincs ilyen bizalmi viszonyba) Este elvárja a jóéjtpuszit, szereti, ha néha babusgatom és szereti a ölelést, összebújást is. szóval hangulattól függően, hol baba hol kész férfi :D
A tanulmányok érdekes dolog, most kezd megérni a dologra és több tantárgyból javított is, pedig 7 évesen kezdte a sulit és első két évben itthon tanultam vele. Ma már nem nagyon kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!