Honnan tudjam miért ébred sírva éjszaka, vagy a bölcsiben? Annyi változott, hogy újabban 12 órázom. Ez lehet oka?
Szóval honnan tudjam, hogy "családi v környezeti" változás miatti szorongás okozhatja e, vagy csak épp olyan napjai vannak? 2 éves.
Eleinte semmit nem lehetett észrevenni rajta, nyugodtan vállaltam több munkát. Simán eljátszott a böcsiben utolsóként, minden nap derű és mosoly.
Újabban meg az alvásból sírva ébredés megy.
Köszi a választ :)
Eddig elég volt csak annyi, hogy megjelenek, pár kedves szó, és visszaalszik, vagy néha magam mellé veszem, és azonnal el is alszik. Mondhatni, olyan rövid felsírások ezek.
Szóval hiába várjam, hogy mikor bezél, ha nem tudják megfogalmazni :( Pedig tegnap pont ezt mondtam neki, ha majd tudsz beszélni, majd mondd már el miért van, hogy alszol, azután sírás oá oá és megint alszol. De akkor hiába kértem.
Majd jobban megfigyelem a napjait, már amennyit látok belőle..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!