Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miben változott a sexuális...

Miben változott a sexuális életetek mióta gyermek van?

Figyelt kérdés
Azért írok ide mert gondoltam több sorstárssal találkozom mint más témaköröknél..Szóval a kérdésem hogy változott e a sex mennyisége, minősége??Partner hozzáállása?? Nálunk nagyon lecsökkent..kb havonta egyszer sexelünk..Én mással sem kívánnám..Egyszerűen fáradtak vagyunk mióta meg van a Lánykánk..Kicsit aggaszt, mert állítólag ez az alapköve mindennek..Köztünk ez nem okoz konfliktust, valahogy mindig egyszerre kívánjuk meg a másikat, szóval nincs vissza utasítás..de ez havi egyszer van csak..
2017. jan. 12. 23:19
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
85%
Amíg ez mindkettőtöknek őszintén oké addig kár parázni meg rémeket látni. Nálunk 2,5éves ikrek mellett nagyon változó volt a dolog, az elején (mikor még csak ettek-aludtak) igyekeztünk bepótolni ami a veszélyeztetett terhesség aladt kimaradt. De ahogy nőttek és egyre több energiát emésztettek fel volt hogy ha csak rajtam múlt volna hetekig eszembe se jut a szex. A másik negatív időszak a szepa szorongásos korszakuk volt, amikor reggel 6-tól este 9-ig annyi testkontaktust kaptam a folyton rajtam csüngő gyerekeimtől hogy miután végre lefeküdtek megőrültem hogy most meg a férjem mászik bele az intim szférámba, arra vágytam hogy SENKI ne érjen hozzám. A legdurvább időszakainkban kétheti egy volt az átlag. Jóideje azért normalizálódott és visszaálltunk a gyerekek előtti heti 2-4-re.
2017. jan. 13. 00:16
 12/29 longlife válasza:
6%
Aki ffi ből van annak a havi 1*szex,kevés.15-20 év után esetleg,de ott lehet a már ráunás miatt,az egyforma,sablonos,ugyan az,állandó,ismétlődő helyzetek miatt,hogy nem kívánja a párját.Innen már nehéz visszahozni,ne adj Isten változtatni..Idejében tetted fől a kérdést magadban.Gondolat ébresztésnek?:ami ritka,az tovább ritkul,majd ritkaság számba megy,majd egyszer csak megszűnik,elmúlik.Ha kihűlt,ki aludt a tűz akkor nem a hamu felett akarnak újra tüzet rakni,hanem kitakarítják a hamutól.Semmi nincs veszve kedves kérdező,mert nagyon sok kapcsolat ezen bukna el,DE menthető azaz lehet változtatni...
2017. jan. 13. 00:20
 13/29 anonim ***** válasza:
67%
#7, hasonló helyzetben vagyok, annyit dolgozik a barátom hogy már fáradt hozzá, és nekünk gyerekünk sincs. (Ezért elnézést kérek hogy ide írtam, csak érdekelt a téma)
2017. jan. 13. 00:52
 14/29 anonim ***** válasza:
95%

Nalunk is kb havi 2-3... es igazabol nekem nincs kedvem szexelni.

Teljesen a lanyom bolondja vagyok. Terhesseg elott napi rendszeresseggel, hetvegente akar napi 3-4x is....

Mostanaban kezdem azt erezni h tobbszor kivanom a szexet és őt is.

2017. jan. 13. 03:42
 15/29 anonim ***** válasza:
10%

3 as vagyok.

En most a picivel vagyok itthon,10 hos lesz.parom termeszetesen dolgozik.

Nem tudom ebben mi hihetetlen van.

8 kor mennek aludni a gyerekek.mi 11 korul szoktunk fekudni,van 3 nyugodt orank.

2017. jan. 13. 06:22
 16/29 anonim ***** válasza:
89%
Az a hihetetlen,hogy minden áldott nap kétszer,pontban ugyanakkor,pontban ugyanúgy! Továbbá elég hihetetlen,hogy mindenki pontban 8kor alszik,mint a gép,senki nem nyűgös,nem kell altatnod,amibe te is elfáradsz...és persze éjjel senki sem mukkan meg!
2017. jan. 13. 08:03
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
15# nekem azért hihetetlen, mert egyszerűen fárasztó a napi robot, van hogy alig áll a lábán az emver, sokszor ettől függetlenül sem alszik eleget, még hazaérve munkából még általában van egy csomó teendő amit amit még rendezni kell, még ebből az időből kell szakítani minden másra is ami esetleg érdekel. Nem úgy érnek véget a napok, hogy nyugi van, hanem valahogy a rohanásban egy kis megállás, mert muszáj azért pihenni is.
2017. jan. 13. 08:10
 18/29 anonim ***** válasza:
37%

Nem minden aldott nap,hanem altalaban.

Nem ugyanakkor,de az esetek tobbsegeben este.

Nem ugyan ugy,van egy nappalink,egy konyhank,furdonk a hallo mellett.

A gyerekek szerencsere jo alvok.a nagyok mar iskolasok,igy veluk sok gond nincs.alszanak mint a bunda.

A pici pedig ha fel is kel,azt ejjel teszi.

Nem,nem kell altatni ot sem.lerakom a kisagyba es par perc mulva alszik.

Lehet,hogy mi vagyunk nagyon szerencsesek,de lehet,hogy masok keresik a kifogasokat.

En a szexhez sosem vagyok faradt.pedig altalaban 5-6 orat alszom,mert reggel koran kelek.

2017. jan. 13. 08:11
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk heti 1, max 2. Két gyerekünk van, és általában este 10 felé alszanak el, akkorra már elég álmos és fáradt vagyok ahhoz hogy csak aludni akarjak, mert reggel így is felkelnek legkésőbb 7-kor. Tehát este max fél óránk van együtt a férjemmel, vagy néha persze fent maradunk tovább de akkor meg másnap nagyon álmos vagyok.

Ja és csak este tudunk együtt lenni mert nincs nagyszülői segítség így nem tudjuk mondjuk átdobni a nagyszülőkhöz pár órára a gyerekeket, mint ahogy sokan csinálják.

Gyerekek előtt heti 3-4.

2017. jan. 13. 08:33
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Semmiben, ugyanúgy marha ritkán vagyunk együtt (2 havonta 1x talán). Libidóm kb 0, mondjuk alkalmunk sem nagyon lenne
2017. jan. 13. 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!