Miben változott a sexuális életetek mióta gyermek van?
Nalunk is kb havi 2-3... es igazabol nekem nincs kedvem szexelni.
Teljesen a lanyom bolondja vagyok. Terhesseg elott napi rendszeresseggel, hetvegente akar napi 3-4x is....
Mostanaban kezdem azt erezni h tobbszor kivanom a szexet és őt is.
3 as vagyok.
En most a picivel vagyok itthon,10 hos lesz.parom termeszetesen dolgozik.
Nem tudom ebben mi hihetetlen van.
8 kor mennek aludni a gyerekek.mi 11 korul szoktunk fekudni,van 3 nyugodt orank.
Nem minden aldott nap,hanem altalaban.
Nem ugyanakkor,de az esetek tobbsegeben este.
Nem ugyan ugy,van egy nappalink,egy konyhank,furdonk a hallo mellett.
A gyerekek szerencsere jo alvok.a nagyok mar iskolasok,igy veluk sok gond nincs.alszanak mint a bunda.
A pici pedig ha fel is kel,azt ejjel teszi.
Nem,nem kell altatni ot sem.lerakom a kisagyba es par perc mulva alszik.
Lehet,hogy mi vagyunk nagyon szerencsesek,de lehet,hogy masok keresik a kifogasokat.
En a szexhez sosem vagyok faradt.pedig altalaban 5-6 orat alszom,mert reggel koran kelek.
Nálunk heti 1, max 2. Két gyerekünk van, és általában este 10 felé alszanak el, akkorra már elég álmos és fáradt vagyok ahhoz hogy csak aludni akarjak, mert reggel így is felkelnek legkésőbb 7-kor. Tehát este max fél óránk van együtt a férjemmel, vagy néha persze fent maradunk tovább de akkor meg másnap nagyon álmos vagyok.
Ja és csak este tudunk együtt lenni mert nincs nagyszülői segítség így nem tudjuk mondjuk átdobni a nagyszülőkhöz pár órára a gyerekeket, mint ahogy sokan csinálják.
Gyerekek előtt heti 3-4.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!