Sorstárs anyukák, akiknek a férjük/párjuk külföldön dolgozik? Ma indult el a férjem. Nagyon rossz érzés. A sírás kerülget, de kisfiam miatt erősnek kell lennem.
En sem elnek igy. Minden tiszteletem, aki bevallalja.
Sirjatok ki magatokat nyugodtan, aztan csak pozitivan:)
Az unokám 3 kisgyerekkel maradt itthon, a férje csak 6 hetenként jött haza egy hétre. Ilyenkor a gyerekek rajta lógtak. Közben skypon, telefonon naponta beszéltek.
Van egy mondás: valamit valamiért.
Az én párom már a gyerekünk születése előtt kint dolgozott. Most 3 éves a kislány. Nehéz, rettentő nehéz. Nem akarom elkezdeni sorolni, hogy mik a hátrányok, mert szerintem sírva fakadnál. Az a lényeg, hogy legyen a szemetek előtt, hogy szeretitek egymást, egy család vagytok és együtt vagytok jóban-rosszban. A legfontosabb a bizalom és a szeretet.
Mi sosem csaltuk meg egymást, hiába voltak nehezebb időszakok; felhív mindig a munkahelyéről is ha van egy kis ideje; minden este skypezünk. A skype hatalmas segítség, legalább a gyerek is látja az apját.
Kitartást!!!
Bár szerencsére az én párom itthon dolgozik,azért el tudom képzelni milyen nehéz lehet Nektek.
A Skype valóban jó ötlet,ott legalább látjátok egymást.
Szerintem az is jó,ha minél több közös programot szerveztek,addig se gondoltok arra,hogy nincs itthon a férjed.
Gondolj arra,hogy a párodnak nehezebb,hiszen Ő egyedül van,Neked viszont itt van a Kisfiatok!
Nagyon sok kitartást kívánok Nektek!
Hidd el,idővel könnyebb lesz!;)
5!
Aztán miért? Az enyém 8 volt, amikor külföldre költöztünk. A világon semmi probléma nem volt vele. Egy év alatt olyan szinten megtanulta a nyelvet, hogy evveszetes nélkül ment tovább a nyelviskolabol a rendes iskolába.
Kérdező!
Miért akkora probléma a gyerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!