Ti elmennétek a barátaitokkal 2 éjszakára úgy, hogy a 1,5 és 5 éves gyerekeiteket a párotokra hagyjátok?
Figyelt kérdés
2016. dec. 20. 19:19
11/33 anonim válasza:
Kedves Kérdező, ha a párod el tudja látni a gyerekeket, es ők is szívesen vannak vele, menjél nyugodtan. Feltalálták már a mobiltelefont, azon keresztül hallhatod a hangjukat. Gondolom nem rendszeresen töltesz tőlük távol Ennyi időt. Neked is jár a kikapcsolódás.
12/33 anonim válasza:
azt se tudjuk, hogy a kérdező nő vagy férfi... lehet az anyjukkal maradnának és apuka szeretne elmenni - ilyenre nálunk is volt példa, férjem külföldre ment a barátaival egy külföldön élő barátjukhoz, ilyen lehetősége nem adatik meg állandóan így eszembe sem volt nemet mondani neki, de tudom, ha én kérném erre hogy barátnőimmel el szeretnék menni 3 napra akkor szó nélkül elengedne... nem hiszem hogy ettől rossz apa lenne a férjem vagy én rossz anya ha elmennék... menj csak nyugodtan , pláne hogy a párod is ezt mondta és érezd jól magad! :)
13/33 anonim válasza:
Igen elmennek,gyerekeknek is jót tesz ha kicsit kikapcsolódsz és egy nyugodt vidám anyu jön vissza. Ha a gyerekek már máskor is elaludtak a paroddal,akkor még jót is tesz nekik az apukas napok. max annyi hogy telefonkozelben leszel,ha hiányzol nekik felhivnak.
14/33 anonim válasza:
Nem, mert nincs rá igényem,
DE gond nélkül ellátja egyedül is a gyereket a férjem, éjszakázott kórházban is vele.
16/33 anonim válasza:
Nem mentem volna. Masfel eves gyerekeimet meg szoptattam.
Az meg, hogy te elmesz-e, a ferjedre es rad tartozik.
17/33 anonim válasza:
Nana :) A kisfiunk egy eves volt amikor elkezdtuk szokatatni a mamaknal alvashoz. Azota is heti egyszer ott alszik valamelyiknel es imadja oket!!! Boldogan megy veluk es vegigalussza az ejszakat. A ferjemre pedig mar hagytam egy hetre is a 2 evesunket, mert korhazban voltam sajnos... Most a masodikat varjuknes ez a tervunk vele is :) Nekunk is kell a heti egy nyugis este! Szoptatni 1 eves koraig szoptattam a fiam, termeszetesen a lanyom is szeretnem amig o igenyli. Utana viszont visszaternek az eletbe :)
18/33 anonim válasza:
Én nem ,mert nekem családom párom fontosabb mint barátokal valo közös pihizés.
19/33 anonim válasza:
Mióta megszülettek a gyerekek egyikünk sem marad ki éjszakára, ezt az életstílust felváltotta a család!
20/33 anonim válasza:
Szerintem, ha mind a két félnek ok, akkor simán. Nem attól lesz senki szuperanya/szuperapa, hogy több évtizedig egy lépést sem tesz a gyerekek nélkül, hanem kotlósként ül rajtuk.
Nálunk most 3 hónapos van 4 éves mellett. Mivel szoptatok, így ez nekem most nem működne, de a 4 éves maradt apával kb. 5 alkalommal 1 és 3 és fél éves kora között 1-1 éjszakára. Ugyanígy a férjem is volt távol tőlünk (most a kettővel is voltam már egyedül). Mind a kettőnk esetében volt munka és szórakozás is az okok között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!